HOP

‘Srpski svet’ tvrdi da su svi pravoslavci Srbi! U Srbiji 300 000 Srba je katolika, u RH 2700?! U Srbiji je Vlaha 80 000, u RH – 21!? Gdje su nestali hrvatski Vlasi?

I dok srpski šovinistički svet ide dalje, Hrvatska priprema predsjedničke izbore…

Četnički vojvoda i samoprozvani šef srpskog sveta  Aco Vučić, koji baštini četnički antifašizam Draže Mihailovića,a  koji pak je keltskom  simbolikom odsjecanja glave i simbola mrtvačke glave okitio je četničku simboliku antifašizma, upoznao je Plenkovića da “falsifikuje povijest domovinskog rata”. I to baš u Dubrovniku, koji po lažnoj, izmišljenoj srpskoj psihopatskoj povijesti povijesni je  srpski grad. Nije jasno kako Plenković koji ne zna obraniti domovinski rat od četničkog vojvode Vučića može pomoći Zelenskom i Ukrajini ?

U Srbiji 300 000 Srba  je katolika, u RH 2700?!
U Srbiji je Vlaha 80 000, u RH – 21!?
Gdje su nestali hrvatski Vlasi? Jesu li postali Srbi?

Evo tako se gradi srpski svet kraj nas živih , falsificiranjem povijesti i kontrolom medija i novinara u Hrvatskoj.

Koliko malo znaju svoju povijest hrvatski premijer i predsjednik jasno se vidi iz stalnog  spominjanja titovog antifašizma. Kao da mi prije povijest nismo niti imali.

Tesla, Gudelj, Špegelj kao česta prezimena Bijelih Hrvata iz Ukrajine postaju vrlo lako srpska. Stvara je medijske tehnike.

U Banjaluci je tako osvanuo i “srpski vladar Tvrtko” u spomeničkom obliku, a kad ne prolazi jugoslavenstvo čitaj srboslavenstvo, prolazi sve proglasiti u regiji balkancima, novim srpskim izumom…evo Milanović kao slučajni premijer i predsjednik prihvaća da smo balkanci. Danas smo balkanci sutra već balkanski Srbi. Baš kako su i Bugari u Makedoniji smjenom svih bugarskih profesora i postavljanjem srpskih još za kralja Aleksandra postali Makedonci.

Samo onda nisu jasna zadnja istraživanja po kojem su Hrvati, Srbi iz BiH, Crnogorci i Bošnjaci isti halotip, a Srbi iz Srbije imaju samo 5% tog halotipa, dok turskih gena imaju čak 49%. Nekako im se to ne uklapa u priču o srpskom svetu…

Srpski pak biološki fakultet je otkrio da oni su doselili ovdje u 6. stoljeću i imaju genetski sklop onih doseljenih u 6 st. iz Ukrajine, kaže njihov genetičar N. Vukosavljević, pa ako tome dodamo da je Rus Majorov, a  ne neki tamo ustaša iz Hrvatske za taj narod rekao da su to Hrvati, u svojoj knjizi “Velika Hrvatska”, pa tko su onda oni?

No vratimo se na naše predsjedničke izbore, imamo predsjednika čija žena reže tanke šnite i trči po Banovini koju on zove Banija cijepiti unesrećene ljude od potresa, a s druge strane “šeratonska elita antivaksera ” predvođena pravnicom cijepljenje naziva zločinom ili čak svjesnom depopulacijom i ekipu na vlasti naziva  genocidašima, pa tko je onda njegova žena i on, a ostali kandidati za predsjednika  ni slova ne žele zucnuti o cjepivima i šovinizmu vlasti prema necijepljenima, pa što to mi zapravo za izbore imamo? Kandidate ili prešutno koaliciju neizgovaranja ničega lošeg o plandemiji? Imamo li mi uopće ikakvu alternativu?

Onaj koji šuti i drži ljestve i isti je kao i onaj koji cijepi ako su ” šeratonski antivakseri” u pravu?

Ako jesu ne bi li trebalo sve ove na vlasti  pohapsiti ako je to točno, a ako nije  ne bi li trebalo tu “šeratonsku elitu ” pohapsiti jer šire laži? Koliko vidimo i jedini i drugi tjeraju po svome?! Ovi u “šeretonci” u skupom hotelu za koji pak teoretičari zavjere tvrde da je vlasništvo masonske elite govore o masoneriji , vlasti i zločinima cijepivom, a ovi na vlasti preko svojih znanstvenika , medija, tvrde da je to laž. I nitko nije u ćuzi.

Prodaju se knjige o “zločinima cijepljenjem”, ljudi kupuju, nitko ne govori kako izbaciti opasne supstance iz tijela, kako zaustaviti zaprašivanja iz zraka, a da stvarno je to rješenje –  efikasno. Upravo tako ćemo dočekati i izbore….te zaključiti da zarađen novac, vaš profit, plaću ili kako bi rekli  balkanci “pare” političari dijele za prodavanje guste magle…i nastavljaju uvijek na kraju o ustašama i partizanima…

HOP