HOP

Tavistock igra glavnu ulogu u oblikovanju političkih, društvenih, obrazovnih , i ekonomska ‘mišljenja’, posebno u SAD-a

𝗜𝗻𝘀𝘁𝗶𝘁𝘂𝘁 𝗧𝗮𝘃𝗶𝘀𝘁𝗼𝗰𝗸: 𝗜𝘇𝗴𝗿𝗮𝗱𝗻𝗷𝗮 𝗮𝗽𝘀𝗼𝗹𝘂𝘁𝗻𝗲 𝗸𝗼𝗻𝘁𝗿𝗼𝗹𝗲 𝘂𝗺𝗮 𝘇𝗮 𝗻𝗼𝘃𝗶 𝘀𝘃𝗷𝗲𝘁𝘀𝗸𝗶 𝗽𝗼𝗿𝗲𝗱𝗮𝗸
RobertsCourt.com

Eugenika je vrlo aktivna u Americi kao nesvjesni politički izvor moći, ali je učinjena nevidljivom vašem racionalnom umu. Ovo intelektualno sljepilo je programirano. Jedini način da se eugenika shvati kao sofisticirani uređaj za “kontrolu gomile” je da se sagleda velika slika. Šira slika nam govori da je snažna kontrola uma posvuda oko nas, pa čak i prolazi kroz nas. Ovo nije pasivan razvoj. Poput lihvarstva, eugenika je glavna naprava za “kontrolu gomile” i kontrolu uma koju koristi elita protiv neelite koja je namjerno učinjena nevidljivom putem vašeg vlastitog sustava vjerovanja. Njegovim programiranjem odozgo prema dolje se potajno manipuliralo. “Depatterniranjem” naših umova, počevši od djetinjstva, Tavistock i njihovi torijevski američki saveznici služe široj agendi psihološkog rata protiv demokratskog uma.

“Mi smo vaši gospodari.” – Led Zeppelin

Da bi se oslabila moralna vlakna nacije i demoralizirali radnici u radničkoj klasi stvaranjem masovne nezaposlenosti, demoralizacija se može unaprijediti kao znanost. Čak se može učiniti krajnje neodoljivim, seksi i modernim. Dok se radnih mjesta smanjuje zbog politike postindustrijskog nultog rasta koju je uveo Rimski klub, izvješće predviđa demoralizirane i obeshrabrene radnike koji pribjegavaju alkoholu i drogama, istovremeno tražeći sve više vlade od vrha prema dolje. Poništavanje društvenih ugovora temeljenih na pravima pojedinca odozgo prema dolje, poput Ustava SAD-a, zahtijeva uništavanje roditeljskog autoriteta, a zatim zamjenu roditelja programiranim birokratima. Kroz krizu, to može proizvesti kaskadni učinak prema masovnom programiranju, učinkovito preokrećući Ustav.

Elita nikako ne može izvršiti ovaj roditeljski i ustavni udar legalno, zbog očitih racionalnih argumenata, tako da će zahtijevati moćne metode kulturnog oblikovanja koje se koriste kroz Kontrolu uma tijekom generacija kako bi manipulirali iracionalnim podsvjesnim umom. Uđite u Tavistock.Mladost u zemlji bit će potaknuta pomoću rock glazbe i droga da se pobune protiv svojih roditelja i statusa quo, potkopavajući tako i na kraju uništavajući obiteljsku zajednicu. Ovaj proces će favorizirati rat, nasilje i birokrate u odnosu na roditelje. Naposljetku, sustav moći “Kralja Sunca” tada će biti postavljen na mjesto gdje će pogrešna vlast funkcionirati kao psihološki zasljepljujuća vlast, kojoj je dopušteno potpuno nevidljivo izvršavati sva zlodjela. U tom smislu, Odbor je zadužio Tavistock institut da pripremi nacrt kako bi se to moglo postići. Tavistock je uputio Stanford Research da poduzmu posao pod vodstvom profesora Willisa Harmona. Ovo je djelo kasnije postalo poznato kao “Zavjera vodenjaka”. – Mete Iluminata i Komiteta 300 Dr. Johna Colemana.

Čak se i tradicionalna roditeljska dužnost, za koju se stoljećima zna da razvija zdravu i inteligentnu djecu, može učinkovito trivijalizirati, demonizirati i kriminalizirati u neelitnim masama. Putem frojdovske izgradnje tabua i masovnog ispiranja mozga, elita može u potpunosti kontrolirati najmoćniji alat poznat za razvoj djece stoljećima! Ovo kritičko znanje može biti potpuno potisnuto i kontrolirano od strane vrlo male elite. Neelitne mase sada su tako temeljito programirane da ne ispituju nasilnike i kriminalce na vrhu piramide moći Kralja Sunca, da mi sada rutinski uništavamo neelitne roditelje i djecu na milijune jednostavno zbog Tavistock Freudovskih tabua. Tada su naša djeca potpuno pripremljena za kontrolu uma moćnom Tavistock rock glazbom, filmovima, video igricama, i dalje i dalje.

Dr. John Coleman, bivši obavještajni časnik britanske službe MI6 i autor knjige Hijerarhija zavjerenika, Komitet 300, bio je jedan od prvih pisaca koji je skrenuo pozornost svijeta na postojanje ključne uloge koju Tavistock igra u oblikovanju političkih, društvenih, obrazovnih , i ekonomska ‘mišljenja’, posebno u Sjedinjenim Državama. Upravo je u Sjedinjenim Državama masovna obmana o razvoju djeteta, osnaživanju djece i medijska propaganda “kontrole gomile” najdublje univerzalna zbog krajnje neustavnih nezakonitih ovlasti savezne vlade.

Tavistock, progresivno društvo, osnovano je u Londonu 1920. godine; klinika Tavistock otvorena je 1920. Uvijek je imala tajne veze s britanskim slobodnim zidarstvom. Njegovi ciljevi uključuju društvenu kontrolu, kontrolu informacija; i kontrolu okruženja skrivenih informacija. Praktično, to znači da ima kontrolne mehanizme u akademskoj zajednici, multimediji, inteligenciji i medicini, posebno u farmaciji. Tavistock je dio globalne vlade u sjeni.

Niti jedna skupina nije učinila više na propagandi SAD-a za sudjelovanje u Prvom i Drugom svjetskom ratu u vrijeme kada se većina američkog naroda tome protivila. Britanski oligarsi koristili su Tavistocka da oblikuju i kontroliraju javno mnijenje kako bi manipulirali britanskom javnošću (a kasnije i američkom) da prihvate ideju da je rat s Njemačkom neophodan kako bi se “osigurao trajni mir”. Plan za ‘stvaranje’ javnog mnijenja započeo je 1913. kao propagandna tvornica sa središtem u Wellington Houseu u Londonu.

Financiranje je u početku osiguravala kraljevska obitelj, ali uskoro su se uključili Rothchildi (u srodstvu s Lordom Northcliffeom po braku) i Rockefelleri. Wellington House će prerasti u Tavistock institut 1921. nakon što su propagandne “pobjede” Prvog svjetskog rata i bankarski sustav Federalnih rezervi (stvoren 1913.) bili osigurani. Kombinacija tri elementa čini Institut neobičnim, ako ne i jedinstvenim: neovisnost je u potpunosti samofinancirajuća, bez subvencija od strane vlade ili drugih izvora; orijentacija akcijskog istraživanja smješta ga između, ali ne iu svjetove akademske zajednice i savjetovanja; a njegov raspon disciplina uključuje antropologiju, ekonomiju, organizacijsko ponašanje, političke znanosti, psihoanalizu, psihologiju i sociologiju.

Pretpostavljamo da velike korporacije imaju ekonomske ciljeve. Ali ne očekujemo da imaju i tajni društveni i okultni plan. Na primjer, ne očekujemo od njih da inžiniraju zaustavljen razvoj i raspad obitelji. Ne očekujemo da koriste pop kulturu za poticanje otuđenja i disfunkcionalnosti. Ali dokazi sugeriraju da Tavistock i njegove sestrinske organizacije rade upravo to. S naprednom psihologijom, “programiranje” nesvjesnog uma kroz popularnu kulturu, filmove, televiziju, pa čak i stripove, postalo je glavna briga Kongresa 1950-ih u vezi s komunističkim programiranjem. Pretpostavljalo se da je najbolji način da se suprotstavimo takvom napadu na našu djecu bio da sami napredujemo i kontroliramo takvo programiranje. Tavistock je pozvan da organizira takvo programiranje našeg kolektivnog nesvjesnog uma iz razloga nacionalne sigurnosti.

Ali središnji bankari sa sjedištem u londonskom Cityju kontroliraju kartele koji dominiraju svijetom i imaju svoje vlastite planove. Prisvojili su pravo na tiskanje novca na temelju našeg kredita i sasvim prirodno iskoristili tu prednost da kupe sve što vrijedi. To bi moglo biti podnošljivo da je bezgranično bogatstvo sve što žele. Ali oni također žele neograničenu moć: ne samo diktaturu jednog svijeta, već potpunu kontrolu nad našim umovima i dušama. Popularna kultura stvorena je tako da svakome od nas ispire mozak od kolijevke do groba. Trendovi i megatrendovi su proizvedeni, projektirani od strane korporacija.

Društvo se polako razvija prema “društvenoj učinkovitosti” samo po sebi; društvo pod stresom, međutim, razvija se mnogo brže! Stoga je namjerno stvaranje krize važno oruđe evolucijskih socijalista. Pomaže li vam to malo bolje razumjeti globalnu dramu ili dobro razvikane scenarije sudnjeg dana?

Tavistock je dao većinu detaljnih programa za uspostavu Ureda mornaričke obavještajne službe (ONI). Ovo krilo obavještajne službe nadmašuje CIA-u veličinom i opsegom. Američka vlada dala je Tavistocku ugovore u milijardama dolara. Tavistockovi strateški planeri daju većinu dugoročnih planova koji se koriste u obrambenoj ustanovi.

Prema LaRoucheu i drugim vlastima, Tavistock je organizirao i obučavao cijelo osoblje Ureda za strateške usluge (OSS), Strateškog bombardiranja, Vrhovnog stožera Savezničkih ekspedicijskih snaga i drugih ključnih američkih vojnih skupina tijekom Drugog svjetskog rata. Tijekom Drugog svjetskog rata, Institut Tavistock povezao se s odjelom za medicinske znanosti Zaklade Rockefeller za ezoterične eksperimente s lijekovima koji mijenjaju um. Sadašnja kultura droge u Sjedinjenim Državama u cijelosti se može pratiti do ovog Instituta, koji je nadzirao programe obuke Središnje obavještajne agencije. “Kontra kultura LSD-a” nastala je kada je Sandoz AG, švicarska farmaceutska kuća u vlasništvu SG Warburg & Co., razvila novi lijek iz lizergične kiseline, nazvan LSD. James Paul Warburg (sin Paula Warburga koji je napisao Zakon o federalnim rezervama 1910.), financirao je podružnicu Tavistock instituta u Sjedinjenim Državama pod nazivom Institut za političke studije, čiji je direktor, Marcus Raskin, imenovan u Vijeće za nacionalnu sigurnost. . James Paul Warburg uspostavio je program CIA-e za eksperimentiranje s LSD-om na agentima CIA-e, od kojih su neki kasnije počinili samoubojstvo. Ovaj program, MK-Ultra, koji je nadzirao dr. Gottlieb, rezultirao je velikim tužbama protiv vlade Sjedinjenih Država od strane obitelji žrtava. Engleski institut Tavistock nije ograničio svoje aktivnosti na ljevičarske skupine, već je također usmjeravao programe takvih navodno “konzervativnih” američkih think tankova kao što su Institut Herbert Hoover na Sveučilištu Stanford, Heritage Foundation, Wharton, Hudson, Massachusetts Institute of Technology, i Rand. Programe “treninga osjetljivosti” i “seksualnog susreta” najradikalnijih kalifornijskih skupina poput Instituta Esalen i njegovih brojnih imitatora razvili su i implementirali psiholozi Instituta Tavistock. http://www.whale.to/b/tavistock_q.html

Društvo za mentalnu higijenu čiji je direktor bio Prescott Bush bio je projekt Reda lubanje i kostiju. Društvo će se “razviti u CIA-in kulturni inžinjering iz 1950-ih, avanturu droge i ispiranja mozga poznatu kao ‘MK-Ultra’…antiamerički projekt koji je u zemlju ubacivao drogu i radio na fabrikovanju kulture seksa s drogom među mladima. ” To bi izgradilo snažnu histeriju usmjerenu na uništavanje veze roditelj-dijete, unaprijedilo ideju širokog zlostavljanja djece koje zahtijeva snažnu vladinu istragu o seksu i drogama, potajno promičući široko prihvaćanje razvoda i disfunkcionalnosti obitelji. Bushevi bi tada zagovarali “obiteljske vrijednosti” kao javni dužnosnici.

“Istraživački projekt kontrole ponašanja započet je 1950-ih, kojim je koordinirala britanska jedinica za psihološko ratovanje pod nazivom Tavistock Institute, sa Škotskim obredom masona, Središnjom obavještajnom agencijom i drugim britanskim, američkim, kanadskim i agencijama Ujedinjenih naroda. Projekt je postao poznat 1970-ih pod kodnim imenom CIA-e ‘MK-Ultra’. Njegova ozloglašenost po ispiranju mozga drogama, hipnozom, elektrošokovima i drugim mučenjima uzrokovala je da se o projektu napišu mnoge knjige, a Senat SAD-a proveo je saslušanja koja su razotkrila mnoge njegove uvredljive značajke. Prava namjera korištenja ovog istraživanja protiv milijuna Amerikanaca kroz organizacije “Child Services” nikada nije javno predstavljena. Predsjednik Gerald Ford imenovao je komisiju na čelu s potpredsjednikom Nelsonom Rockefellerom kako bi ispravila loše ponašanje CIA-e.

Pokret za mentalnu higijenu organizirao je u Svjetsku federaciju mentalnog zdravlja nitko drugi nego Montagu Norman, guverner Banke Engleske koji je, s Hjalmarom Schachtom, financijskim inženjerom nacističkog programa ponovnog naoružavanja i članom britanskog Okruglog stola, i Benjaminom Strong iz Banke saveznih rezervi New Yorka, urotio se da ubrza Veliku depresiju. Pod Adolfom Hitlerom, Hjalmar Schacht imenovan je ministrom gospodarstva. [Vidi: Eugenika: Svi u obitelji]

“Pokret za mentalnu higijenu organizirao je Montagu Norman, bivši partner Brown Brothersa i guverner Bank of England, u Svjetsku federaciju mentalnog zdravlja. Norman je za predsjednika federacije imenovao brigadira Johna Rawlingsa Reesa, ravnatelja psihijatrijske klinike Tavistock, glavnog psihijatra i stručnjaka za psihološki rat za britanske obavještajne službe… ciljevi su bili kontrola stanovništva, eugenika i politička moć.

“Svjetska financijska kriza dovela je do spajanja banke Walker-Harriman s Brown Brothersom 1931. Bivši Brownov partner Montagu Norman i njegov štićenik Hjalmar Schacht te su i sljedeće godine mahnito posjećivali New York, pripremajući novi Hitlerov režim za Njemačku .”

Interakcija između britanskog, američkog i njemačkog eugeničkog društva postavila je temelje za provedbu ideologije pročišćavanja rase iza Hitlerova Trećeg Reicha. Godine 1912. na Sveučilištu u Londonu održan je Prvi međunarodni kongres eugenike. Predsjednik Kongresa bio je major Leonard Darwin, sin Charlesa Darwina, a jedan od prvih engleskih potpredsjednika bio je Sir Winston Churchill, kasnije premijer Engleske. Godine 1921. u New Yorku je održan Drugi međunarodni kongres eugenike. Sponzorski odbor uključivao je Herberta Hoovera, kasnijeg predsjednika SAD-a, i Institut Carnegie iz Washingtona (Rockefeller). Madison Grant, direktorica Američkog eugeničkog društva, bila je blagajnica. Događaj je održan u Američkom prirodoslovnom muzeju u New Yorku,

Godine 1932. Treći međunarodni kongres o eugenici izabrao je za svog predsjednika dr. Ernsta Rudina, psihijatra koji je vodio različite ogranke Instituta Kaiser Wilhelm u Njemačkoj koji je osnovao/financirao Rockefeller, i odredio Rudina za predsjednika svjetske Eugeničke federacije. Godine 1933. Hitlerov ministar unutarnjih poslova naručio je Rudina da napiše zakon o sterilizaciji za Njemačku. Rudinov zakon za prevenciju nasljednih bolesti u potomstvu bio je modeliran prema statutima koji su već doneseni u Virginiji i drugim državama u SAD-u. Kada su Adolf Hitler i nacistička stranka došli na vlast u Njemačkoj, Ernst Rudin hvalio je Hitlera, odajući mu priznanje jer je “san njegovali smo više od trideset godina gledajući kako je rasna higijena pretvorena u djelo postala stvarnost.”

“Najvažniji američki politički događaj u tim pripremama za Hitlera bio je zloglasni ‘Treći međunarodni kongres o eugenici,’ održan u njujorškom Američkom prirodoslovnom muzeju od 21. do 23. kolovoza 1932., pod nadzorom Međunarodne federacije eugeničkih društava. 9 Na ovom se sastanku raspravljalo o tvrdoglavoj upornosti Afroamerikanaca i drugih navodno ‘inferiornih’ i ‘društveno neadekvatnih’ skupina u reprodukciji, povećanju broja i stapanju s drugima. Preporučeno je da se te ‘opasnosti’ za ‘bolje’ etničke skupine i za ‘dobro rođene’ mogu riješiti sterilizacijom ili ‘odsijecanjem loših skupina’ ‘nepodobnih’.

“Talijanska fašistička vlada poslala je službenog predstavnika. Sestra Averella Harrimana, Mary, direktorica ‘Entertainmenta’ za Kongres, živjela je u Virginiji, u zemlji lova na lisice; njezina je država dala govornika o ‘rasnoj čistoći’, WA Pleckera, povjerenika za vitalnu statistiku Virginije. Plecker je navodno držao delegate opčinjenim svojom pričom o borbi za zaustavljanje miješanja rasa i međurasnog seksa u Virginiji.

“Proces Kongresa bio je posvećen majci Averella Harrimana; platila je osnivanje pokreta znanosti o rasama u Americi davne 1910. godine, izgradivši Ured za evidenciju eugenike kao ogranak Nacionalnog laboratorija Galton u Londonu. Nju i druge Harrimane obično je na konjske utrke pratio stari George Herbert Walker – s Busheima i Farishima dijelili su fascinaciju ‘uzgojem čistokrvnih konja’ među konjima i ljudima.

“Averell Harriman osobno je s tvrtkom Walker/Bush Hamburg-Amerika Line dogovorio prijevoz nacističkih ideologa iz Njemačke u New York na ovaj sastanak. 11 Najpoznatiji među transportiranima bio je dr. Ernst Rudin, psihijatar na Institutu Kaiser Wilhelm za genealogiju i demografiju u Berlinu, gdje je obitelj Rockefeller platila da dr. Rudin zauzme cijeli kat svojim eugeničkim ‘istraživanjima’. Dr. Rudin se obratio na sastanku Međunarodne federacije u Münchenu 1928., govoreći o ‘Mentalnoj aberaciji i rasnoj higijeni’, dok su drugi (Nijemci i Amerikanci) govorili o miješanju rasa i sterilizaciji nepodobnih. Rudin je također predvodio njemačko izaslanstvo na Kongresu mentalne higijene 1930. u Washingtonu, DC

“Na kongresu eugenike Harrimansa 1932. godine u New Yorku, Ernst Rudin je jednoglasno izabran za predsjednika Međunarodne federacije eugeničkih društava. Ovo je bilo priznanje Rudinu kao osnivaču Njemačkog društva za rasnu higijenu, zajedno sa svojim suosnivačem, potpredsjednikom Federacije eugenike Alfredom Ploetzom.
“Dok su depresijom izluđeni financijeri kovali spletke u Berlinu i New Yorku, Rudin je sada bio službeni vođa svjetskog eugeničkog pokreta. Komponente njegovog pokreta uključivale su skupine s preklapajućim vodstvom, posvećene:

-sterilizacija duševnih bolesnika (‘društva mentalne higijene’);
-pogubljenja ludih, kriminalaca i smrtno bolesnih (‘društva za eutanaziju’); i
– eugeničko pročišćavanje rase sprječavanjem rađanja roditelja iz ‘nižih’ krvnih zaliha (‘društva za kontrolu rađanja’).
“Prije nego što je logor smrti Auschwitz postao poznata riječ, te su britansko-američko-europske skupine otvoreno pozivale na eliminaciju ‘nepodobnih’ sredstvima uključujući silu i nasilje.”

Iza Instituta Tavistock i njegove ideje, MK-Ultra, stajala je velikodušnost Zaklade Rockefeller, “globalni instrument za radikalne društvene promjene, koristeći američki novac i britansku strategiju.” Britanska psihijatrija: od eugenike do ubojstva Antona Chaitkina otkriva zanimanje Johna D. Rockefellera za psihijatrijsku genetiku, koji je “na psihijatriju primijenio koncepte eugenike (inače poznate kao rasno pročišćavanje, rasna higijena ili poboljšanje rase) razvijeno u londonskom Galton Laboratoriju i njegovom izdanak Eugeničkih društava u Engleskoj i Americi.” Osim Rockefellera i britanske krune, obitelji Warburg i Harriman bili su glavni financiratelji eugenike na međunarodnoj razini.

“Znanost” eugenike namjerno skriva vitalne informacije od roditelja i djece: sve manipulativne naprave kontrole uma koje koriste seks, drogu i lihvarstvo djecu je lako zaštititi objektivnim obrazovanjem. Ovo obrazovanje je namjerno potisnuto! Što je još gore, aktivno psihološko ratovanje uključuje aktivne kampanje demoralizacije čineći ovo obrazovanje još hitnijim jer su roditelji istovremeno žrtve ove eugeničke prijevare.

“Njemački centri zaklade kombinirali su potragu za organskim znakovima mentalne bolesti s eugeničkim projektima… [Institut za psihijatriju Kaiser Wilhelm u Münchenu] u početku je dobio 11 milijuna maraka, što su pridonijeli Gustav Krupp von Bohlen und Halbach [glava obitelji Krupp za čelik i oružje] i James Loeb [šogor Paula Warburga], Amerikanac iseljenik iz bankarske obitelji Kuhn-Loeb. Loeb je mobilizirao svoje američko-židovske prijatelje da podrže institut’ i oni su pozvali zakladu da reorganizira i proširi minhensko poduzeće. Loeb je također nastavio financirati institut. Loebovi rođaci, Warburgovi, vlasnici banke Kuhn Loeb, bili su intimni bankarski partneri Williama Rockefellera. Zajedno s njim uveli su obitelj Harriman u veliki posao, koristeći kapital koji je donio osobni bankar britanske kraljevske obitelji, Sir Ernst Cassell. Tri obitelji, Rockefeller, Warburg i Harriman, zajedno s agencijama britanske krune, zajednički su sponzorirale velik dio društvenog inženjeringa koji ćemo ovdje opisati. Zaklada Rockefeller dala je početnu potporu od 2,5 milijuna dolara 1925. Psihijatrijskom institutu u Münchenu, dala mu je 325.000 dolara za novu zgradu 1928. i kontinuirano sponzorirala institut i njegovog nacističkog šefa Rudina kroz Hitlerovu eru. Zaklada je 1930.-35. platila antropološko istraživanje ‘eugenički vrijedne populacije’ koje su proveli nacistički eugeničari Rudin, Verschuer, Eugen Fischer i drugi.” zajednički sponzorirali velik dio poduzeća socijalnog inženjeringa koje ćemo ovdje opisati. Zaklada Rockefeller dala je početnu potporu od 2,5 milijuna dolara 1925. Psihijatrijskom institutu u Münchenu, dala mu je 325.000 dolara za novu zgradu 1928. i kontinuirano sponzorirala institut i njegovog nacističkog šefa Rudina kroz Hitlerovu eru. Zaklada je 1930.-35. platila antropološko istraživanje ‘eugenički vrijedne populacije’ koje su proveli nacistički eugeničari Rudin, Verschuer, Eugen Fischer i drugi.” zajednički sponzorirali velik dio poduzeća socijalnog inženjeringa koje ćemo ovdje opisati. Zaklada Rockefeller dala je početnu potporu od 2,5 milijuna dolara 1925. Psihijatrijskom institutu u Münchenu, dala mu je 325.000 dolara za novu zgradu 1928. i kontinuirano sponzorirala institut i njegovog nacističkog šefa Rudina kroz Hitlerovu eru. Zaklada je 1930.-35. platila antropološko istraživanje ‘eugenički vrijedne populacije’ koje su proveli nacistički eugeničari Rudin, Verschuer, Eugen Fischer i drugi.”

Kroz financiranje “istraživanja” Ernsta Rudina i Otmara Von Verschuera, također su financirali užasne eksperimente Verschuerovog medicinskog zapovjednika, Josefa Menglea, “anđela smrti” Auschwitza čiji su eksperimenti na djeci, posebno blizancima, dali znanstvene podatke za Kaisera Institut Wilhem:

“Od 3000 blizanaca koji su prošli kroz Mengeleove laboratorije, samo ih je 200 preživjelo rat. Ovisno o vrsti eksperimenta koji su blizanci izdržali, odvoženi su u različite laboratorije u Auschwitzu ili susjednom logoru Birkenau. Većina je primila rutinske krvne i rendgenske pretrage, često na dnevnoj bazi… Mengeleovi eksperimenti, fizički i psihički; eksperimentalne operacije koje se izvode bez anestezije, transfuzije krvi s jednog blizanca na drugog, izdržljivost izolacije, reakcije na razne podražaje, injekcije smrtonosnih klica, operacije promjene spola, odstranjivanje organa i udova, incestuozne impregnacije… Mengele je djeci ubrizgavao kemikalije u oči u pokušaju da im se promijeni boja očiju… Nažalost, strogi veo tajnosti nad eksperimentima omogućio je Mengeleu da svoj posao obavlja učinkovitije, a ‘blizanci koji su bili podvrgnuti najgroznijim zahvatima odnijeli su njegove tajne u grob.’ Nikada se neće saznati puni opseg njegova jezivog rada jer su zapisi koje je poslao dr. Von Verschueru na Institut Kaiser Wilhelm isporučeni ‘u dva kamiona’ i uništeni od strane dr. Von Verschuera. Sve preostale bilješke koje je Mengele nosio sa sobom prilikom bijega u Južnu Ameriku i one nikada nisu pronađene.”

Prema Fritzu Springmeieru, Josefa Mengelea su Iluminati koristili za razvoj kontrole uma temeljene na traumi eksperimentirajući na židovskim žrtvama holokausta, a nakon rata Mengele je prokrijumčaren u SAD kako bi kontrolu uma primijenio u praksi kao jedan od glavnih CIA-inih stručnjaka. programeri kontrole uma. Autor knjige “Mind Control The Ultimate Terror” pripisuje Mengeleu zasluge za razvoj MK Ultra programa kontrole uma:

“Dr. Joseph Mengele iz Auschwitza na zlu glasu bio je glavni razvijač MK Ultra i Monarch programa kontrole uma. Mengele i stotine drugih visokorangiranih nacista potajno su prebačeni u Sjedinjene Države i Južnu Ameriku nakon Drugog svjetskog rata u operaciji nazvanoj Spajalica. Nacisti su nastavili svoj rad na razvoju tehnologije kontrole uma i raketiranja u tajnim podzemnim vojnim bazama. Jedina stvar o kojoj su nam rekli bio je raketni rad s bivšim nacističkim zvijezdama poput Warnera Von Brauna. Ubojice, mučitelji i osakaćivači nevinih ljudskih bića držani su diskretno izvan vidokruga, ali zauzeti u svojim podzemnim vojnim objektima koji su ubrzo postali dom tisućama i tisućama otete američke djece otete s ulica i smještene u kaveze od željeznih rešetki naslagane s poda do stropa. Ta bi se djeca koristila za daljnje usavršavanje i usavršavanje Mengeleovih tehnologija kontrole uma. Ta bi djeca (barem ona koja su preživjela ‘obuku’) postala budući robovi kontrolirani umom koji bi se mogli koristiti za bilo što, od seksualne ucjene do ubojstava.”

M. Bušić

HOP