HOP

Trump se predstavlja kao spasitelj Izraela , niti riječ o masakrima u Gazi

Trump židovskoj zajednici: “Glasajte za mene ili će Izrael biti uništen”

Bivši američki predsjednik i republikanski kandidat na izborima u studenom Donald Trump kaže da ako ne pobijedi na izborima u studenom to može biti zato što ga ne podržava dovoljno židovskih glasača. Zatim upozorava da bi njegov poraz mogao dovesti do poraza Izraela u roku od dvije godine. Ne treba zaboraviti da su američke snage u morskom akvatoriju Izraela već sada postavile zaštitni štit u zaštitu Izraela, pa ova teza Trumpa nema nikakvog osnova. SAD se postavio kao sluga izraelskog pokolja na bojištu nevezano na Trumpa.

Govoreći na događaju u Washingtonu koji je organiziralo Izraelsko američko vijeće, Trump je citirao neodređenu anketu koja je njegovu potporu među židovskim glasačima pokazala na 40 posto.

“Znaju li oni što će se dovraga dogoditi ako ne pobijedim na ovim izborima? Židovski narod bi zapravo imao puno veze s ovim da se to dogodi, jer… 60% ljudi glasa za neprijatelja,” kaže on. Neprijatelj koji aktivno sudjeluje u obrani Izraela i šalje ogromnu vojnu pomoć?

Nakon što je ranije ovog mjeseca izjavio da će Izrael biti uništen ako potpredsjednica Kamala Harris pobijedi u studenom, dodatno je povećao ulog rekavši IAC-ovoj publici da će Izrael biti uništen u roku od dvije godine ako ona izgubi. Trump postaje tijekom kampanje vidoviti Milan

HOP

HOP -portal na Telegramu

https://t.me/hopportal