Anna Von Reitz: Svi Ugovori Ujedinjenih Naroda su lažni

0
947

Međunarodna javna obavijest: Svi Ugovori Ujedinjenih Naroda su Lažni
Anna Von Reitz

 

To je zato što su Ujedinjeni narodi organizacija, poput Velike Britanije, tvrtka, a ne država. Nema suvereni identitet i ne može sudjelovati kao pravi Naručitelj, kao stranka, u bilo kojem sporazumu ili ugovoru. Kao rezultat toga, svi takozvani ugovori “Ujedinjenih Naroda” su, da, doista, lažni.

Baš kao što je sporazum iz Manilskog zaljeva lažan. A ugovori s američkim indijanskim plemenima bili su lažni.

Nijedna od pokretačkih strana koje su pokrenule ove “ugovore” nisu imale pravo izdati pravi ugovor — svaka od suverenih zemalja ima pravo sklopiti ugovor, ali klub zemalja sa suverenim zemljama kao članicama nije slično obdaren.

Dakle, nitko zapravo i činjenično nije vezan nikakvim “ugovorom” Ujedinjenih Naroda, a ako će se Ujedinjeni Narodi zloupotrijebiti kao izlog za beskrajno korumpiranu i zlu UN CORP, svima bi nam bilo bolje da jednostavno raspustimo cijelu stvar. sada.

Ovdje ponovno objavljujemo pravni memorandum s PreventGenocide.org na https://preventgenocide2030.org/ ?
kojeg prepoznajemo i u osnovi podržavamo, ali idemo malo dalje — svaki ugovor donesen prijevarom, bez stanovišta, pod bilo kojim uvjetom tajnosti ili obmane — je ništavan i nevažeći.

Nema potrebe da se Sjedinjene Države ili bilo koja druga stvarna država izvuku iz bilo čega što zapravo nikada nije bilo; nikakva obveza ne nastaje lažnim ugovorom.

Isto tako, naša Federacija država koja ima sličan nesuvereni status i djeluje kao agent, a ponekad i potpisnik ili opunomoćenik naših stvarnih suverenih država članica, prepoznaje ograničenja Ujedinjenih Naroda, jer prepoznaje vlastitu sličnu nesposobnost formiranja (svog autoriteta) svakog valjanog zemljišnog ugovora.

Ishod je jednostavno sljedeći: Organizacija Ujedinjenih Naroda i njezina strana u sjeni, UN CORP, nemaju osnov za sklapanje bilo kakvog obvezujućeg ugovora s bilo kojom suverenom državom, jer niti jedan od ovih entiteta nije sam suveren, i ne može posuditi suverenitet od Konfederalne države-od-država, koji su početni poslovni subjekti.

Jedine “države članice” koje je Harry Truman mogao dovesti za stol bile su Britanske Teritorijalne države od država, tako da ni Ujedinjeni Narodi (Organizacija) ni Sjedinjene Države (Korporacija) koje je Truman predstavljao nisu imali nikakav status za potpisivanje stvarnog ugovora . Umjesto toga, kao i s Ugovorom iz Manilskog zaljeva, potpisali su “ugovore” u lošoj vjeri i rezultat je bio “pomorski sporazum” — prijevara.

Želimo da zemlje članice Ujedinjenih Naroda znaju da je to stvarna činjenica i da povelje nisu ugovori i da naša zemlja nema nikakvu ugovornu obvezu zbog lažnog predstavljanja koje okružuje radnje koje su dovele do cijele ove situacije. Ujedinjeni narodi nisu suvereni entitet, a ni “države” koje predstavlja Harry Truman nisu bile suverene države. Neizbježan rezultat je da stvarni ugovor ne postoji.

Dva dodatna ključna pitanja koja treba postaviti su — (1) Koje je “Sjedinjene Države” Truman predstavljao i je li imao ovlasti za to?
i (2) Kako je Truman mogao dostaviti ratifikaciju od strane “država” koje nemaju pravni i zakoniti status da ratificiraju ugovor?

Truman je djelovao kao predsjednik Britanskih Teritorijalnih Sjedinjenih Država, a ne Sjedinjenih Država. On je predstavljao britanske teritorijalne države država, to jest, samo poslovne organizacije, a ne stvarne države s ovlastima ratificiranja ugovora. Samo po sebi je jasno zašto takva ratifikacija nikada nije objavljena u Kongresnom zapisniku niti pohranjena, kako se zahtijeva, u Ujedinjenim Narodima.

Ove činjenice poništavaju svako glasovanje u kojem su “Sjedinjene Države” sudjelovale od 1946., poništavaju njihovu poziciju u Vijeću Sigurnosti i poništavaju njihove potpise na Povelji Ujedinjenih Naroda. I ne samo to, status Ujedinjenih Naroda kao nesuverenog entiteta dvostruko poništava svaki drugi “sporazum” koji je sklopio sa suverenim narodima.

Cijela stvar, od prve do posljednje i uključujući, ali ne ograničavajući se na sve što je Joe Biden potpisao sa WHO, Incorporated, je ništavna i nevažeća zbog nedostatka statusa i lažnog predstavljanja.

Skrećemo vam pozornost na činjenicu da “Zakon o sudjelovanju” zapravo ne dopušta sudjelovanje.

Sljedeći vrlo informativni Memorandum zakona objavili su neovisni izvori na: https://preventgenocide2030.org/un-treaties-are-fraudulent/, a mi ga ponovno objavljujemo u svjetske obrazovne svrhe.

Izdao:
Anna Maria Riezinger, fiducijar
Sjedinjene Američke Države
Post Box 520994
Big Lake, Aljaska 99652

HOP -portal na Telegramu

https://t.me/hopportal