KARAMARKO DANAS SPASIO HDZ, VEĆ SUTRA MOŽE BITI SMJENJEN ZBOG GUBITKA IZBORA

0
969

KARAMARKODa je Karamarko rekao danas “da” ušljivoj prevari MOST-a i ušao u vladu, to bi bio kraj HDZ-a, s vremenom bi svi govorili da je HDZ isti kao SDP i u vlasti,  to je nalog za brisanje lošije financijski stojećeg HDZ-a… čim nema medije, HDZ je puno lošiji s vlašću. HOP portal je prvo ukazao na projekt MOST i Živi zid kao prijevaru SDPovaca. Prije izbora. Narod se kleo u nešto novo, a radilo se o prevari kao i s laburistima… 3 mjeseca star MOST imao je pristup svim kontroliranim medijima, ogromnu moć i financijsku podršku.  Pametnima je to bilo jasno, ipak budale su krive što je najgora vlada u povijesti u igri. Često ova država ovisi o izdajnicima i budalama.

Danas je Karamarko spasio HDZ od totalne propasti. I time pokazao da nije Mesićev igrač. Da je pristao, to bi bio uvod u kraj HDZ-a, koji mu nitko ne bi oprostio. I koja bi mogla biti zahvala članstva? Micanje Karamarka sa vlasti u HDZ-u zbog navodnog poraza. Iako nije baš sve tako. Do sada je pobijedio na svim izborima, ali ne na ovim namještenima. Po veleposlanstvima je bilo znatno više listića od potencijalnih birača, mnogim biračima pak na drugim mjestima u veleposlanstvima su praktički zabranjeni izbori. SDSS je podržalo 18.000 birača, a u zbroju oni imaju 40.000 birača na svojoj strani. I kada tome dodamo medije crvenih, odlično je prošao. Ali Gregurićev kadar mu kopa jamu i želi Plenkovića na čelu stranke.

Most je danas pokazao koliko malih gadova je uzgojio za samo 3 mjeseca. Razvlačenje dogovora oko vlade je bilo samo glumište naših medija, napetost je bila umjetna, samo kako bi udbaški mediji uvjerili glupavu javnost u hadezeovsku spletku s MOST-om. I to je bila igra, jer koliko god bi Milanović pljuvao po ovoj hrpi mutikaša, oni bi ga tim više dozivali. Milanović niti trenutka nije bio zabrinut. Djelovao je nadmoćno. Jer je znao ishod. Karamarko je to morao nanjušiti i odavno prekinuti cirkus. Na kraju su ostali komunistički prevaranti zajedno. Tko bi slušao tolike salve gluposti od Milanovića, ako nije u dogovoru. Narod želi najgoru vladu i premijera u povijesti.

Znači li to da smo stvorili društvo budala?

Petrov je sjeo za stol i pozvao Milanovića da se izjasni.

Milanović je pak okrenuo smjer razgovora pozvavši Karamarka da se izjasni.

Petrov: Ali ovdje ja vodim sastanak, molim Vas da se izjasnite.

Milanović: Neka Karamarko kaže hoće li potpisati.

Petrov: Ali, mogli ste voditi sastanak kad smo bili kod vas u SDP-u, to je bilo razumljivo, ali sad kad smo kod nas, mi vodimo sastanak.

Uključuje se Karamarko, koji je u početku u čudu gledao obojicu, ne vjerujući s kim ima posla, a onda se obratio Milanoviću: Što je, što si se uplašio? Ja sam dao svoju riječ, a mi znamo da se čovjek drži za riječ, a stoka za rogove. Vidim da si se prepao, ajde da prekinemo ovo, ja tu podjelu plijena i jagmu za fotelje ne mogu potpisati. Moji ljudi ne vjeruju u to i mi smo to odbili. 

Karamarko je potom, kako doznajemo, ostavio papire koje je trebalo potpisati na stolu i otišao. A Petrov je ostao totalno šokiran. Kaže nam sugovornik – kao djevojka koju momak ostavlja nakon deset godina veze. Petrov je, izgleda, bio duboko uvjeren kako će trijumfirati spajanjem nespojivog i formiranjem tripartitne vlade. No ipak je pogrešno procijenio Karamarka. S druge strane, nije očekivao da će Milanović u svojim obratima, promjenama raspoloženja, uvjeta, padanjem na koljena, ići toliko nisko i jeftino. Dogodi li se na koncu koalicija SDP-Most, bit će to plod večeri političke prostitucije. Tijek sastanka prenosimo od Direktno.hr.

I.Drenjančević

http://hop-portal.com/2015/11/prvi-otkrivamo-lazi-most-a-bandica-i-zivog-zida-kao-proizvoda-komunisticke-masonerije/