Skandalozno: HRT prenosi ustoličenje srpskog vladike za Dalmaciju, na svečanost dolaze najokorijeli srpski teroristi!

0
6066

http://ssr.org.rs/ustase-linti-prijete-smrcu-ali-on-ne-odustaje-od-odlaska-u-sibenik-na-ustolicenje-novog-vladike-dalmatinskog/

Проусташки портал Хрватски ослободилачки покрет објавио је пријетећи текст „Српски Бин Ладен Миодраг Линта слободно креће по Хрватској крај наше полиције“ у коме се Линта назива главним српским терористом и тражи од хрватске полиције да му се забрани улазак у Хрватску. У другом тексту “ Терорист Линта и Пуповац у српским медијима покренули нову хајку и пљачку Хрватске“ Линтина борба за поштовање људских и националних права Срба назива се великосрпским пројектом и лажно се оптужује да је након његове посјете кордунашком мјесту Војнић скинута хрватска застава са општинске зграде.

Prijevod:

Proustaški portal Hrvatski oslobodilački pokret objavio je prijeteći tekst “Srpska Bin Laden Miodrag Linta slobodno kreće po Hrvatskoj kraj naše policije” u kome se Linta naziva glavnim srpski teroristom i traži od hrvatske policije da mu se zabrani ulazak u Hrvatsku. U drugom tekstu “Terorist Linta i Pupovac u srpskom medijima pokrenuli novu hajku i pljačku Hrvatske” Lintina borba za poštivanje ljudskih i nacionalnih prava Srba naziva se velikosrpskim projektom i lažno se optužuje da je nakon njegove posjete kordunaska mjestu Vojnić skinuta hrvatska zastava s općinske zgrade.

Srbi “regiona” digli se na noge. Od svih portala najviše ih svrbi HOP. Razlog je jasan, jer je HOP prvi otkrio djelovanje Biroa Krajine, vlada srpskih terorista u Beogradu. O Birou Krajine prvi je pisao novinar Igor Drenjenačević u tjedniku 7 dnevno, o tome je kasnije pisao i novinar Miro Matijević.

HOP je jedini razobličio ovu utvrdu četništva, pa sada kompletna velikosrpska mašinerija napada naš portal. Udružili se četnici regije i tvrde kako su oni velikosrpske dobrice na čelu sa srpskim Bin Ladenom Lintom. Linta je bio u Vojniću i taj dan je sa općine skinut hrvatski barjak. Vijest potvrđena u svim medijima.

To da je Slavsko polje postalo središte okupljanja terorista iz Biroa Krajine više je nego jasno, a slika SDSS-ovog političkog trgovca Gabrića i Đure Škaljca iz Biroa Krajine objavljena je na našem portalu. Ljetna je to fotografija srpskih političkih ekstremista. Slavsko polje je selendra u kojoj Srbi tjeraju iz sela Srbina samo zato što je oženio Hrvaticu, a terorist Vučetić psuje majku ustašku djetetu na okupljanju srpskog folklora.

četnička omladina1

Sastanak četnika u slavskom polju

Gabrić je poznat iz vremena kada je bio u SDP-u, tadašnjem leglu srpskih ekstremista, a kao političar u Vrginmostu tražio je gradnju katoličke crkve na rubovima grada, jer mu je očito smetala. Danas je blizak Pupovcu, koji je njegovu kćer smjestio u srpskog društvo Prosvjetu.

aco arhiepiskop

Skandalozno je neznanje u Hrvatskoj u svezi pravoslavlja. Jednostavno povijest se ne bavi činjenicam, već se prodaju laži pod istinu, što svakako nije riječ Božja. Beogradska arhiepiskopija dobiva neku vrstu autonomije 1847. godine, nakon srpsko-turskih ratova, ali naziv je Pravoslavna crkva u Srbiji, nema naziv SPC. Srbija je u to vrijeme Austrijski i Hrvatski vazal.

Hrvatska u to vrijeme je dio Austro-ugarske carevine i pravoslavna crkva se naziva Karlovačka arhiepskopija. Danas srpski svećenici prodaju priču kako to znači da je to srpska crkva, što je laž. Kasnije se stvara rumunjsko (Bukovinsko)-dalmatinska arhiepiskopija, koja ukazom srpkog regenta 1920. i tomusom iz 1922. godine postaje crkva pravoslavna  u državi SHS. Nije bez veze biran naziv države SHS, na taj način je srpsko svećenstvo dobilo nekretnine karlovačke i kasnije dalmatinske arhiepiskopije, a cincari i vlasi odjednom postaju Srbi. Ustoličenje srpskog vladike danas je nastvak okupacije srpske crkve u Hrvatskoj, a cilj je jasan, činjenicom da je srpska crkva u Hrvatskoj,  opravdanje je i srpskog teritorija u Hrvatskoj.  Znači sve to skupa nema veze s vjerom, već sa okupacijom Hrvatske.-komentirao je arhiepiskop HPC-a Aleksandar ovaj novi cirkus SPC-a i teroriste Miodraga Linte.

Koliki jad i neznanje vlada na HRT-u govori da ovaj čin ustoličenja prenosi nacionalna televizija, terorist Linta, kojeg i sam Savo Štrbac naziva kriminalcem dobrodošao je u zemlju, a svećenik Milobabić iz Korenice koji je bio blizak srpskim obavještajnim krugovima i F. Simatoviću, te je ratovao u Vukovaru i na Banovini, kao i niški specijalac i današnji pakrački srpski svećenik dio su ovoga cirkusa. Mitropolit Porfirije poznat je isto kako pjeva četničke pjesme…

Sve to prolazi kraj izdajničke koalicije Pupovac-Plenković koju ucjenjuje Pupovac, Vučić i Linta oko novog braniteljskog zakona!

HOP