Dizajner iz Virovitice u poznatom francuskom modnom brendu ‘Rossignol’

0
1847

Poznati francuski modni brand “Rossignol” /Slavuj/ iz Grenoblea i njegov glavni direktor Alessandro Locatelli  su postigli značajnu prodaju na čuvenoj smotri “Pitti Uomo”, održanoj od 12 do 15 lipnja.

Doma

Upravo su objavili značajnu buduću suradnju s čuvenim modnim mestrom Damirom Domom, porijeklom iz Virovitice.
Partnerstvo će se ostvariti posebnom kolekcijom što će uskladiti sportwear, urbani duh i funkcionalnost planirane odjeće za proljetno-ljetni period 2019 godine. Doma koji je glavno sjedište osobnog labela preselio 2015 godine iz Pariza u Milano, će realizirati žensko-mušku kolekciju prêt-à-porter pod nazivom “Urban Mobility”.

Prvi odjevni predmet nove kolekcije Rossignol kreacija Damira Doma

Linija će se objelodaniti početkom slijedeće godine a posjeduje prepoznatljive “Rossignolove” kodove sa sportsko-planinskim referencama i urbanim detaljima. Sastojale se od 60 odjevnih predmeta -outdoor nadahnutih “atletsurom” velikim aktualnim trendom i brojnim odlikama streetweara. Cjelokupna kolekcija će se ostvariti od novih, tehničkih materija koji garantiraju ugodnost i performans. Biće sastavljena od donjeg i sportskog rublja protiv vjetra, majica, sweatshirtova sa kapuljačama i kratkih hlača.
Svi modeli će biti dostupni u visebrandovskim prodajnim punktovima marke “Rossignol”, mnoštvu prodavaonica ovog galskog labela i on-line na site-u www.rossignol.com.

Džana Mujadžić iz Pariza za HOP