Skandalozno: Članovi i simpatizeri Živog zida proglasili ženu koja je izgubila ovrhom dom da je špija HDZ-a!

0
8944

Živi drek od stranke koji vodi medicinski brat bez staža Jovica Vojvoda Pernar  frend od derpe četnika Obradovića jučer je napao na svom profilu ( na kojem se okuplja elita idiota, neradnika i naivaca) ženu izbačenu iz svoje nekretnine, a na kojoj je bila ovrha.

Ovaj idot-ego-manijak tvrdi da je gospođa Fel sama kriva jer je pristala na otpor i kako ju on nije nagovarao na otpor. Otpor nije uspio kao ni nikad prije niti nikad kasnije, a koji je vodio ovaj blento polupismeni. Gospođa Fel je poslije njegova otpora platila kaznu 60000 kuna, za koju su obećali  Pernar, slinavčić Sinčić i lažna inžinjerka Palfi  i uvjeravali  gospođu Fel da će biti pokrivena kada oni dođu Sabor. Oni su došli u Sabor, ove gnjide su uzela milijune za stranku od poreznih obveznika ulaskom u  Sabor, ali nisu podmirili 60 000 kuna gospođi Fel nikada iako su obećali! Naprotiv još ju vrijeđaju i prijete preko svojih trolova!

Hrpa pokvarenjaka iz te stranke, lažljivaca i falsifkatora napala je gospođu Fel jer je čisto zaključila da su je ove političke gnjide prevarile.

IMG-20181229-WA0009 IMG-20181229-WA0005 IMG-20181229-WA0002

IMG-20181229-WA0003

IMG-20181229-WA0001

Njega ne pitaju ovi pokvarenjaci spremni na linč da li će to potpisati pod krivičnom i materijalnom odgovornošću?!

 

Tada je krenuo rat živozidaških trolova protiv jadne žene optužujući ju da se urotila sa HDZ-om ili tko zna kim protiv živozidaških bandita i prevaranata samo da bi skrenuli sa činjenice da su je prevarili. Naravno i nas su se  ti likovi dotakli, svojim lažima na koje se možemo samo nasmijati, jer za razliku od ovih političkih gnjida naš portal nikada nije uzeo niti kune on nikoga i ostao je čist za razliku od ove organizirane divlje horde kojima itekako pristaje biti u žutom.

slinavčić

Slinavi Sinčić je po namještenim udbaškim statistikama na drugom mjestu u državi po popularnosti. Taj vječiti student i njegova žena bez diplome iako se predstavljala kao arhitektica bi trebali voditi zemlju. Slinavi je napado Erste banku i upozoravao na njih, odnosno da ne dižete kredite kod njih, pa je sam podigao kredit. Perica nije u stanju skužiti jel ima dijete za koje ne plaća alimentaciju ili samo je doner sperme, ali kao takav stručnjak drži predavanja onako glupav po Srbiji, jer u Smrdiji ipak ima znatno više idiota nego u Hrvatskoj.

pero krivotvoritelj

Žalosno je da pojedinci stoje uz takve gnjide i prevarante i napadaju obitelji koje su izgubile dom, te tvrde da su nečiji plaćenici. Takve svinjarije mogu pisati jedino teški pokvarenjaci ili budale koje nemaju obzira za nečiju nesreću i bol.

Pernar je na primjeru obitelj Fel pokazao istio psihopatsko ponašanje kao i kod slučaja svojeg djeteta, uopće ga nije briga za tuđe probleme, već se bavi promocijom sebe, kao nekog božanstva. A u biti je ljudski drek.

Taj šonjo, kao i žvaljo Sinčić spasili su sebe da ništa ne rade, dogovorili se sa Bandićem o aferi Gamont odavno, a koju ćemo uskoro u detalje objaviti i napravili obiteljsku stranku u kojoj je nekada bio Runtić sa svojom pevaljkom, a njih dvojica sa drugaricom inžinjerkom Palfi, koja je bila uhićena u krađi robe u zapadnom dijelu Zagreba…naravno krala je robu po buticima do vrijednosti do 1000 kuna, kako ne bi imala veće posljedice…tko je s takvima nije bolji od njih!

Žalosno je da niti jedan novinar nikada ih nije pitao o tim detaljima.

HOP