Sudska presuda protiv ekstremnog Srbina koji je prijetio davljenjem i vrijeđao maloljetnika da je ustaša više puta pada u sudu, gdje mi to živimo?

0
15512

“Danas želim čuti od oponenata imaju li problem u tome da surađuju s nacionalnim manjinama. Ako imaju, onda oni nemaju veze s politikom predsjednika Tuđmana. Suradnja s manjinama prirodna je i dobra”.-rekao je Plenković i “ostao živ”, rekao bi naš narod…

Zaštita manjina je floskula od koje nema ništa srpski narod, već velikosrpska politika. I ona se odlično koristi “ugroženošću srpskog naroda”.

Hrvati u Hrvatskoj opet nemaju opasnost od Srba već od te velikosrpske politike. Ona je uvijek ista. Prvo izmišlja ugroženost, a onda napravi neviđene pokolje nad Hrvatima. I to uvijek na istim mjestima i istom metodom.

Više nego nepismen povijesno kadar u DORH-u i policiji glavni je krivac da se to velikosrpsko divljanje na vrijeme ne zaustavi. Drugi veliki krivac rasplamsavanja velikosrpstva su dosjei hrvatskih udbaša s kojima Srbija ucjenjuje Hrvate.

Na primjeru R. D. koji je otkrio veliku grobnicu hrvatskih vojnika  i civila u šumi kraj Slavskog polja (BILJEG)  iz 2. svjetskog rata, koji su na bestijalan način ubijeni u tunelu uskotračne pruge, a broj žrtava je veći nego u Hudoj jami, pokazat ćemo kako hrvatska država radi za velikosrpske i četničke interese preko policije i DORH-a.

Srbi su na toj lokakciji i u domovinskom ratu radili iste pokolje. Imali logore u Glini, Vrginmostu i Vojniću. Znači samo budale dozvoljavaju ponovni pokolj na Svetom Roku, pokolj u Srbu i na mnogim istim mjestima u 2. svjetskom ratu i domovinskom ratu.

I nakon toga ova država progoni branitelje  koji prosvjeduje jedini od političara u Srbu, gdje Srbi slave i lažiraju ta klanja. Peći svećenika na ražnju i to slaviti može samo morbidna grupa iz SDSS-a pod zaštitom te očito bolesne i besramne policije i pravosuđa.

Kažu ti policajci da samo provode zakon. Da četnika ne smiješ nazivati četnikom jer to je uvreda, pa se onda dignu na na noge GONG, DOCUMENTA, BABE, KUĆA LJUDSKIH PRAVA, Mirovni studiji, jer pazite sada ovo, zakonom o aboliciji su zaštičeni. U prijevodu četnikujte koliko želite, a u medijima  svi nas slobodno nazivaju ustašama.

Za koga onda rade te službe? Vi ih želite plaćati za širenje srpske poražene ideologije?

Na primjeru R.D., pravoslavca iz Vrginmosta to izgleda ovako;

Dvije presude ekstremnim Srbima za nasilje prema obitelji i djeci. Djecu je Srbin nazvao ustašama i prijetio davljenjem. I što se događa?

Prvo optužnica tri godine stoji u ladici protiv M.G., te nakon intervencije pučke braniteljice pokreće se proces. Znači netko je u sudu zloupotrebio položaj u zaštiti velikosrpskog huškača i na taj način ohrabrio i ostale luđake da krenu na Dragiće. Ta osoba trebala bi biti u zatvoru, a umjesto toga već godinama sud pokušava strpati R.D. i HOP portal iza rešetaka navodnim lažnim vijestima.

Tome se pridružuje doušnik POA-e i sami djelatnici POA-e koji znaju za taj problem, ali kako ništa po tom slučaju nisu radili, krivicu bacaju na nas i Dragića.

-Bio sam na licu mjesta gdje su pobijeni Hrvati kao predstavnik logoraša i grobnicu nam je pokazao R. D. -tvrdi nekadašnji predstavnik logoraša Ivan Lipak.

Doušnik POA-e tvrdi drugačije. Sada nitko u POA-i ne zna tko je R.D., ali srećom postoje silni dokazi.

Znači postoje dokazi i presude da je bilo nasilja nad OBITELJI.

A što radi policija i DORH? Pokušavaju srušiti presude greškom u proceduri, a nove prijave Dragićevih policija u Gvozdu prikazuje da R.D. laže i tako nastavljaju opravdavati divljanje nad NJIMA. Na slučajevima uglavnom uvijek radi ista osoba u policiji i DORH-u. Neke ostale detalje ćemo izuzeti da bi se prikazala situacija jedne mreže protiv istine. Presuda je pala na sudu  protiv M. G. jer navodno nasilnik nije imao odvjetnika po službenoj dužnosti. Znači sudac nije znao tu činjenicu a sudi je toj osobi?

Da li je to Plenkovićeva suradnja sa manjinama?

Screenshot_20200213-223239_MessengerFB_IMG_1581437449719Screenshot_20200212-085455_Facebook

Ovog neročetnika štiti naša policija kako bi kraj GONGA, DOCUMENTE i ostalih širio mržnju i četništvo. To je dijalog Plenkovića sa Srbima.

Taj čovjek tvrdi da je kapetan Dragan borac protiv  ustaša.

Njega policija štiti po “zakonu”, a R.D. prijavljuje da je lažljivac i tako pomaže širenju srpskog ekstremizma na terenu. To je dijalog na terenu?

U Vrginmostu je bilo klanje Hrvata poslije rata, što čekamo da će početi nasilje nad pravoslavacima  koji ne žele četništvo?

Evo što je kolegica napisala prije 3 godine,  sin će biti uskoro punoljetan, a presude za nasilje nad njim nema. Tko se bori da to ne bude? Prozirno i glupo radi policija i DORH u dogovoru očitom sa politikom, sada sve prijave za nasilje drugih reformiranih četnika nad Dragićem odbacuje, kako bi i već donešene presude bile prikazane vjerojatno  kao izmišljanje OBITELJI.

 

Plenkoviću oni nisu  manjina? Ljudi iz Starog sela kojima je dosta srpskog patuljastog tragikomičnog ekstremiste Busića nisu manjina? Taj Busić napada policajku, seljane, puca iz neprijavljenog pištolja, sudilo mu se za silovanje i on je ugledni član društva? O njemu Srbi pišu da je Ernesto Guevara.

Da li je istina da on ima kompromitirajuće snimke kako se hvali okolo i da zato svi mirno gledaju?  Policija povezuje zlostavljenu obitelj i naš portal da širimo laži? Dajte se okrenite oko sebe i dobro razmislite kuda vas ovo vodi. Istina je za vas voda preduboka…

Tko je zapravo stvorio udruženu zločinačku organizaciju?

 

Ponavljamo tekst od prije 3 godine iz koga se vidi kako država štiti manjine i kako pomaže srpskim ekstremistima.

Selo Slavsko polje u općini Gvozd (danas Vrginmost) broji 300 stanovnika srpske nacionalnosti. Njih 300 je ugroženo od samo jednog čovjeka u toj mjeri da su čak i pokrenuli peticiju protiv njega. O čemu se radi? Taj jedan – R. D., također Srbin po nacionalnosti, oženio je Hrvaticu iz okolice Velike Gorice koja je u brak donijela svog maloljetnog sina te je s njom dobio i kćer. Ubrzo se život R. D. i njegove obitelji pretvorio u pakao. Provokacije, prijetnje smrću, zastrašivanja i otvoreni napadi na sve članove obitelji, uključujući i njihovu maloljetnu djecu, postali su svakodnevica nesretne obitelji nad kojom se sustavno provodi organizirano nasilje. Još 2013. godine su maloljetni posinak R. D. J. kao i kćer R. D. M.L., zbog pretrpljenog straha i sustavnih prijetnji posebice od strane Đ. G. i njegove obitelji, završili na psihijatrijskom liječenju u Općoj bolnici Karlovac, te kasnije na terapijskoj obradi i praćenju u Poliklinici za zaštitu djece grada Zagreba. Jednom prilikom, na školskoj priredbi, Đ. G. je zaprijetio kćeri R.D. M. L. da će ju zadaviti, zbog čega se prestravljena djevojčica od straha pomokrila. To organizirano nasilje nad svim članovima obitelji  ni lokalna policija, a niti pravosuđe već godinama ne uspijeva zaustaviti unatoč mjerama i presudama, pa se obitelj Dragić obratila našoj redakciji za pomoć, jer se opravdano boji za svoje živote i opstanak u Slavskom polju, uvidjevši da ne može dočekati nikakvu djelotvornu zaštitu od strane policije i sudova. Razgovoru s R. D. je prisustvovao Nenad Vlahović, predsjednik Srpske pravedne stranke i Nacionalnog vijeća Srba u Hrvatskoj, koji poduzima sve moguće da se situacija oko obitelji Dragić smiri.

Kako je utvrdila pučka pravobraniteljica, obitelj   je već niz godina izložena sustavnom uznemiravanju i maltretiranju zbog svojeg nacionalnog podrijetla od strane svojih suseljana te su izloženi fizičkim i psihičkim zlostavljanjima koja uključuju i malodobne članove obitelji. Prije godinu dana, Đ. G. je četveročlanoj obitelji  zaprijetio da će ih vlastoručno ustrijeliti iz svojeg oružja, te je zastrašivanjem pokušao odvratiti i svjedoka od svjedočenja u korist R. D. U presudi Đ. G. zbog tog kaznenog djela izrečena je uvjetna zatvorska kazna od 6 mjeseci u siječnju ove godine. Uvjetna, ukoliko okrivljenik ne počini nikakvo kazneno djelu u roku od godine dana. PRESUDA JE PALA.

 

Hrvatski državljanin srpske nacionalnosti ostavljen je na milost i nemilost NEKADAŠNJIM  ekstremistima ili njihovim simpatizerima u samoj državi Hrvatskoj koji obnašaju funkcije u općinskom Vijeću ili su policajci hrvatske države. R. D. je od njih svih proglašen ustašom, jer je oženio Hrvaticu. Njemu se u današnjoj neovisnoj državi Hrvatskoj prijeti smrću, a njegovoj obitelji NASILJEM.

HOP