Dr. Srećko Sladoljev: ‘Ako je šutnja “recept” za “mir u kući”, onda se, valjda, trebalo šutiti 75 godina i o Holokaustu i ne otvarati Nuernberški proces!’

0
11771

Više puta sam naglasio (i objasnio!) zašto NEĆE “svi umrijeti dvije godine po primitku mRNK cjepiva”. Više puta sam jako “iznevjerio” očekivanja najglasnijih “antivaxera” ( aktivista). Hvala dr Malone. piše dr. Srećko Sladoljev.

“Međutim, odlučio sam postaviti pravila za sebe i očekujem da će se oni s kojima radim pridržavati istih pravila.

Držim se svoje etike. Ne lažem. Ne varam i ne kršim zakon. Predan sam održavanju osobnog integriteta, poštivanju drugih i djelovanju na liječenju i izgradnji zajednice gdje god mogu. Ako prekršim ta pravila za sebe, nikada neću moći proglasiti pobjedu.

Ovo je rat za moj um, vaš um, umove naše djece i naše kolektivne umove.”- dr. K. Malone

https://hr.sott.net/article/37024-Uvjeti-i-taktike-ratovanja-5-generacije

“- KONTROLIRANA OPOZICIJA, disruptori i agenti kaosa.

Povijesno gledano, ove taktike uključuju prosvjedni pokret koji zapravo vode vladini agenti. Gotovo sve vlade u povijesti koristile su ovu tehniku kako bi prevarile i pokorile svoje protivnike. Međutim, u ratovanju 5. generacije, kontrolirana opozicija često može doći u obliku disruptora i agenata kaosa. Ili “pravi” ljudi ili botovi koji generiraju šokantne tvrdnje koje delegitimiziraju pokret (primjeri trenutno mogu (ili ne moraju biti); “zmijski otrov u vodi” ili “SVATKO ĆE UMRIJETI TKO JE UZEO CJEPIVO U ROKU OD 2 GODINE”. -(Dr R. Malone, Nobelova nagrada za mRNK tehnologiju).

“Ono što vrijedi za bakteriju, vrijedi i za slona”
(Linus Pauling, dvostruki nobelovac).

Ako ubijaju istinu, potrudite se da dokazi budu “istinitiji”.

Predsjednica KOHOM-a i zamjenica predsjednika Hrvatske liječničke komore zatražila je da uklonim objavu od 24.2. zbog navodno „netočnih informacija kojima sam povrijedio njenu osobnost i nanio joj štetu.“ Kao netočno navodi kako supruzi čovjeka kojem je pozlilo i koji je preminuo nakon što ga je cijepila, nije po telefonskom pozivu odgovorila da je, cit. „sve to normalno“. Što je točno rekla, ne navodi. Ali nešto je morala odgovoriti? Zar nije logično da je ipak rekla nešto što će ženu umiriti?
Dalje, netočno mi imputira da sam rekao “kako je njen pacijent umro ZBOG cjepiva”!? Pa JA NISAM u objavi rekao ništa?!

Praksa dr Krolo, kako sama navodi, jest da, cit. „svakog pacijenta NAKON cijepljenja obavijesti o mogućim nuspojavama te pacijentu posvijesti da ISTI POTRAŽI LIJEČNIČKU POMOĆ za slučaj da to bude potrebno što je učinila u konkretnom slučaju.“ Uvažena liječnica o nuspojavama cjepiva, dakle, obavještava svoje pacijente NAKON cijepljenja? Zanimljivo će biti ćuti, npr. na sudu, da li je pokojniku (ili njegovoj supruzi) po primitka cjepiva napomenula da od toga može i umrijeti?

Poštovani kolege liječnici – cjepitelji. U samom početku pandemije upozorio sam da blokada ACE enzima plućnog tkiva putem jedne determinante spike-proteina korona virusa dovodi do deregulacije arterijskog tlaka plućnog optoka što posljedično opterećuje srce i može imati pogubne posljedice po srčane bolesnike. Pa preko tri četvrtine umrlih od kovida bili su i srčani bolesnici! Tijekom studija studirao sam fiziologiju čak 4 semestra i položio je u dva ispita, a liječnicima je fiziologija tek jednosemestralni ispit!? To je premalo.

Pojavom anti-kovid „lijeka“, objasnio sam da će se identična situacija događati i zbog cjepiva. Jer nakon što cjepivo isporuči stanicama mRNK, stanice će proizvesti i izlučiti identične spike proteine koji će raditi isto! Prolazno će deregulirati arterijski tlak plućnog optoka i opteretiti srce.

Poštovana dr Krolo. Umjesto da me napadate, u interesu struke i svojih pacijenata čitajte i razmišljajte o onome što objavljujem. Preko KOHOMa (gdje ste predsjednica) i Hrvatske liječničke komore (gdje ste zamjenica), urgirajte u vrhu države, da dopuste da u medije dođu i oni koji o imunologiji, cjepivima pa i fiziologiji znaju mnogo više od vas.

Također, savjetujem da svoje pacijente o mogućim nuspojavama mRNK cjepiva obavijestite PRIJE, a ne NAKON cijepljenja!

Dr Srećko Sladoljev, imunolog (2021. Godina)

PITANJA:
Poštovani dr. sc. Srećko Sladoljev
Moje ime je Andrija Klarić i voditelj sam podcasta „SLOBODNI podcast“. U idućoj epizodi tema razgovora će biti „Pfizer dokumenti“. „Pfizerovi dokumenti“ je knjiga u kojoj se nalaze originalni dokumenti Pfizerovih testiranja cjepiva za C19 zajedno sa zaključcima pronađenih informacija.
U prilogu Vam šaljem cijelu knjigu u pdf formatu, a može se kupiti i na Amazonu.

FDA je traži da se zapečate ti dokumenti na 75 godina ali je odlukom suda naloženo da se dokumenti otvore javnosti.

Preko 3000 dragovoljaca raznih specijalizacija je obrađivalo dokumentaciju u posljednjih godinu i pol dana i dalje to čine te su dosadašnji rezultati sažeti u knjizi „Pfizerovi dokumenti“

Zaključci koji su izneseni su od posebnog interesa javnosti jer je veliki broj naših građana primio Pfizerovo cjepivo protiv C19. U prilogu sam dostavio najkraći sažetak nekolicine izvješća a sva ostala izvješća sa cijelim opisom se mogu pronaći i knjizi zajedno sa poveznicama na originalne dokumente.

Molim odgovore na slijedeća pitanja :

1. Jesu li zaključci izneseni u knjizi točni?
2. Ako jesu ili djelomično jesu (broj izvješća koji je točan ili djelomično točan) molim da komentirate zaključke?
3. Ako izvješća nisu točna ili su pogrešno protumačena ili bilo što što diskreditira njihovu valjanost molim da me uputite na dokaze da je tako?
4. Ako imate komentar koji smatrate važnim a nije sadržan u prethodnim pitanjima molim da napišete.

Vaše odgovore ću objaviti u idućoj epizodi podcasta u potpunosti i staviti kao prilog na uvid javnosti ispod videa kada prilikom objave na našem kanalu.- Andrija Klarić.

ODGOVORI:
Hvala na ukazanom povjerenju. Na pitanja o “točnosti” zaključaka na prateću dokumentaciju razvoja Pfizerovih mRNK cjepiva, nije mi moguće odgovoriti bez iščitavanja stotina Pfizerovih dokumenata. To nisam učinio, niti mi je moguće. Međutim, za mene i sve nas to su učinili brojni znanstvenici motivirani traženjem istine, a ne zaradom. Zaključci su kao “Highlights” objavljeni u “Pfizer Documents”, knjizi koju se može nabaviti za deset dolara, cijeni koja vjerojatno pokriva samo troškove tiskanja. Zaključci teško optužuju Pfizer kompaniju koja je, “Nota bene”, tijekom pandemije ostvarila promet od stotinu milijardi dolara! Pa tko bi se usudio ići protiv takvog financijskog “superteškaša” objavljujući o njegovom radu neistine!? Kako bi prošao David protiv Golijata bez pračke?

Iako su poražavajući rezultati pretklinike nalagali Pfizeru trenutnu obustavu rada na mRNK cjepivu, kompanija je protivno Farmakopeji produžila s klinikom, a nakon što im je i klinika potvrdila pretkliniku, Pfizer je IPAK zatražio, a FDA odobrila da eksperimentalno informatičko cjepivo uđe u ljudsku upotrebu!

Zahtjevi Farmakopeje su ekstremno strogi, ne dopuštaju ni najbanalnije izmjene proizvodnog postupka lijeka bez odobrenja, sve u interesu ljudskog zdravlja! Osobno sam učinio tridesetak izmjena u postupku proizvodnje prirodnog interferona, od kojih su neke bile aksiomatske prirode, dakle po “zdravoj pameti”. Figurativno, takve, da se ljevacima dopusti pipetiranje lijevom umjesto desnom rukom! Čak i za takve izmjene, hrvatska Agencija za lijekove tražila je od mene relevantne dokaze da to neće naškoditi finalnom proizvodu pa sad usporedite!

Nakon što su se teške posljedice korištenja eksperimentalnog cjepiva OČEKIVANO, po “teoretičarima zavjere” (!), dogodile u praksi, Pfizer se od njih ogradio “uperivši prst” na FDA, a FDA se “sjetio” na istinu zatražiti moratorij na 75 godina. Takvo ponašanje i proizvođača i regulatora ukazuju da su zaključci o “prljavoj raboti” objavljeni u knjizi “Pfizer Documents” – točni!

I konačno, možda se s mojim komentarom mnogi neće složiti, ali biti ću izravan. U prvih 18 mjeseci cijepljenja, zbog cjepiva je stradalo trinaest milijuna ljudi. Dvostruko više nego u Holokaustu. Onih koji su zbog “nuspojava” zatražili liječničku pomoć, bilo je deset puta više. Isti “um” koji sada traži da se podaci o štetama taje, je onaj koji je smrtonosni pripravak i progurao u zdravstveni prostor, isti koji je organizirao medijsku histeriju i sve oblike prisile.

Ako je šutnja “recept” za “mir u kući”, onda se, valjda, trebalo šutiti 75 godina i o Holokaustu i ne otvarati Nuernberški proces.

Srećko Sladoljev

Hop

HOP na Telegramu