Žrtva branitelja je nemjerljiva – pobijedili su planirano srpsko zlo i svjetske diplomatske hoštaplere zaustavili u svojim zlim namjerama

0
4530

FB_IMG_1691131002013

Urednik: Igor Drenjančević

Branitelj, onaj stvarni je zapravo čovjek kakav bi trebao biti svatko od nas. Sposoban za žrtvu da bi sloboda bila nosioc naše stvarnosti. Spreman dati život za bolje društvo svih nas. Duhovna snaga i put kako voljeti čovjeka i svoj dom.
Njihovo duhovno bogatstvo išlo je toliko daleko da su sebe žrtvovali da bi kod naš život opstao , onakav kako je većina željela.

FB_IMG_1691226310061

Oni su pobijedili zlo, divljavštvo, mržnju, laž, lopovluk, pohlepu, sve najodvratnije karakteristike čovjeka kroz povijest, a što je stajalo protiv njih.

FB_IMG_1691226317913

I danas Srbija nesuočena sa istinom predstavlja nešto zlo, koje ne prestaje ponižavati sve oko sebe, jer ju vode likovi iz njene mraćne povijesti devedesetih. A takvo ponižavanje čovjeka je najveći grijeh. Stoje pred Bogom i svoje zločine žele pripisati onom drugome. Njihovo prokletstvo baš tu počinje. Naše , pak onoga trenutka kada zaboravimo svaku žrtvu koja vrišti da ju pronađemo, bačena u jamu kao zadnje smeće. To je ono  posebno zlo, kada žrtva nema grob.

FB_IMG_1691221544877

Meni se usjeklo u pamećenje kada je pred mene pala knjiga utisaka na Ovčari. Tako teška i velika knjiga…nije bez veze pala. Gotovo je nemoguća misija da padne, onako sama od sebe…
I prije, pa sve do danas sudjelujem u razotkrivanju zločina.
Ubojice iz Škabrnje otkrivao  sam još davne 2014. godine u 7 dnevnom, Vasilija Vidovića, Vučićevog i Šešeljevog tjelohranitelja i nakon rata. Koji je i danas nekažnjen za svoja zlodjela i oko Sarajeva i u Stupnom dolu. Vozio je jeep za mrtvačkom glavom na haubi, a sa njim su se vozili Vučić i Šešelj. Čisti sotonizam, koji i danas vlada Srbijom. Njega je Ratko Mladić vodio sa sobom iz Knina u Bosnu, nakon zlodjela u benkovačkom zaleđu, kao nagradu za njegova zvjerstva.

vojvoda_VASILIJE_VIDOVIC

Taj čovjek je oličenje zla protiv kojeg su se branitelji borili. I u tome je njihova snaga. Osobe koje to žele poniziti i nazvati Oluju zločinačkom operacijom dio su tog sotonizma, najviše vođeni psihopatama u medijima koji se trude razoriti svu dobrotu i veličinu branitelja.

Oni su čudo koje nas je uz božju milost vodilo. Neponovljivo. Bilo ih je malo, većina se u godinama rata nije upuštala u borbu protiv najgorih ljudskih poriva, kao što i danas šute na iste laži iz Srbije o Oluji.

Oluja je pomela sve ono zvjersko što je srpska politika i vojska pretstavljala, svojom hrabrošću, ljubavlju za slobodom. Bilo je i osvete, ali za takvo sotonsko zlo kao što je srpska politika bila, a nije bolja ni danas, pravo je čudo koliko ih malo je bilo. Toliko godine zla trpiti u svome domu zločine, pokazalo je da Hrvati imaju čovječnosti kao niti jedan narod u ex Jugoslaviji.

Doživljavamo uz svu žrtvu nevjetojatnu mržnju europske i svjetske zajednice za ogromnu pomoć bošnjačkim izbjeglicama, Bosni u oružju, koja je to zanijekana, pa se i kod njih lažira ogromna pomoć hrvatskih branitelja u oslobđanju BiH i tvrde da su oni zapravo nas oslobađali…

Odvratnost ide toliko daleko da se prešućuje 170 000 rastjeranih Hrvata od srpske vojske u BiH i 180 000 od muslimanske strane. A povjesno se laže da hrvatski vladari nisu bili vladari Bosne.

Uz sve te odurne lažljive politike, oko nas mi smo opstali isključivo na plemenitosti hrvatskih branitelja. Oni su tada bili sami, uz narod koji ih je podržavao, potpuno sami, bez ikakve pomoći, kao što danas suprotno tome Ukrajina ima pomoć, bili smo pod embargom psihopatske svjetske elite, jer su svi navijali da zlo pobjedi i napravi još veći genocid nego na Bleiburgu. To naši branitelji nisu dozvolili.

I tu je veličina tih Hrvata.

Jači su bili od cijelog svijeta, koji je bio protiv nas, a i danas je protiv nas, dok god podržava zločinca Vučića na čelu Srbije.

Zlo je i u nas, jer smo dozvolili da oni koji su se u ratu skrivali , danas kroje neku morbidnu državu koja je na velika vrata vratila djelove srpskog projekta u oslobođenu državu i pokorila se svjetskoj agendi zla.

Braniteljima hvala za žrtvu, bar na jedan dan se sjetimo što je sloboda kroz vašu žrtvu, dok živimo u jednoj suludoj stvarnosti neki drugih oluja, koje haraju državom, lažnih pandemija i odurnih laži u medijima.

„Navik on živi, ki zgine pošteno”

Ostvarili ste snove mnogih domoljuba kroz povijest i velikih vojskovođa od naši knezova Mislava , Borne…do velikog kralja Tomislava, Jurišića, Zrinskih, Frankopana pa do jedinog nepobjedivog vojskovođe na svijetu, Bana Jelačića, pokazali ste mnogima zašto nam mnogi zavide, na duhovnoj hrabrosti, jer baš naš narod je zaustavio Tursku silu nekada , a devedesetih srpsku hordu u pohodu na temelje europske civilizacije.
Zato je žrtva branitelja nemjerljiva povijesno. Sami protiv svih pobijedili su planirano zlo protiv nas.

A medijskim poltronima velikosrpske ili svjetske zlotvorske agene mogu samo ovo napisati;

Zlo u čovjeku počinje onog trenutku kad počinje ismijavati ili potcjenjivati svoga dobročinitelja, osobu koja mu je pomogla da se izvuče iz svoga blata. Toga trenutka iako izgleda u njegovoj nezahvalnoj glavi da je to pravi put, već slijedećeg trenutka počinje njegovo propadanje, a bol koju zadaje svojim zlotvorskim mozgom unosi zlo u njegov život i obitelj. Njegov kraj počinje onoga trenutka kada je najsigurniji u svoju bitnost, koja je važnija od zahvalnosti.

HOP

HOP na Telegramu

https://t.me/hopportal