Manjak kisika utjeće na smanjenje ph vrijednosti organizma , razvoj slobodnih radikala i bakterija

0
1

“Mnogi se pitaju kada ćemo se konačno moći vratiti normalnom životu. Ukratko: nikad.” – Klaus Schwab
—-
“Draga djeco! U ovom nemirnom vremenu gdje đavao žanje duše da ih sebi privuče pozivam vas na ustrajnu molitvu da u molitvi otkrijete Boga ljubavi i nade. Dječice, uzmite križ u ruke. Neka vam on bude poticaj da ljubav uvijek pobjeđuje, na poseban način sad kad su križ i vjera odbačeni. Vi budite odsjaj i primjer vašim životima da su vjera i nada još žive i novi svijet mira da je moguć. S vama sam i zagovaram za vas pred mojim sinom Isusom. Hvala vam što ste se odazvali mome pozivu.”

Prema WEFovom ‘suradniku agende’ (savjetniku Klausa Schwaba) Yuvalu Noahu Harariju Covid je bio potreban kako bi uvjerii ljude da prihvate potpuni biometrijski nadzor, omogućavajući “Staljinima 21. stoljeća” da nam uđu pod kožu, analiziraju i prate “mozgove cijele populacije, svo vrijeme”.

Zna se da čovjek dnevno izdahne 1 kg co2 tj. za 8 sati radnog vremena pod maskom izdahne i udahne po automatizmu disanja 1/3 kg tog plina, a što utjeće na prevagu odnosa kisika i co2 kad se vežu za hemoglobin ,koji doprema kisik do stanica.

Zna se da manjak kisika utjeće na smanjenje ph vrijednosti organizma , razvoj slobodnih radikala i bakterija, probijanje membrana mitohondrija, ulazak u matrix stanica i njihov raspad na hipoksiju i hipoksemiju , oksidativni stres i na koncu na cikotinsku oluju tj. prezasićenost otpadom i nemogućnost organizma da ga se riješi.

Ova su znanstvene činjenice od prije plandemijske  krize.

A ako se zanemaruju i po svaku cijenu forsira narativ o obveznom nošenju maski iako se zna da one ne štite od virusa (to im piše i na deklaraciji) ,tada onaj dio struke koji u sprezi s političarima nameće tu obvezu držim manipulatorskom.

Isto vrijedi i za obvezno testiranje PCR testovima, za koje je njihov izumitelj i nobelovac rekao da se ne smiju koristiti za dijagnosticiranje zaraznih bolesti, a koji je igrom slučaja umro par mjeseci uoči izbijanja navodne epidemije .

Trebalo je da prođe godinu dana pa da SZO 23.01. izjavi da se pogriješilo što su testovi radjeni na 45 ciklusa umjesto na 25 , indirektno tvrdeći da su svi ti testovi cijelu godinu dana davali nerealnu sliku tj. da nije bilo osnove za proglašenje ni epidemije ,ni pandemije . A cijelu tu godinu dana oni znanstvenici koji su upozoravali po tom pitanju su marginalizirani i svrstavani u rang teoretičara zavjere.

Dokaza je na tisuće koji idu u prilog činjenično onim znanstvenicima koji su se odvažili nastupati neovisno od narativa koji je politika diktirala .

Dakle nakon nekog vremena vidiš koji su vjerodostojni a koji nisu. I onda ih pozornije počnes pratiti ; o čemu govore općenito gledano, a s rezervom uzimaš one koji su rame uz rame s agendom , koja se natura . No ono najbitnije se događa u srcu čovjeka koji treba osluškivati svoje nutarnje glasove i razlučivati jesu li plod ljubavi prema istini ili su vođeni strahom i motivirani osobnim interesom (zadržanjem posla, željom za putovanjem, lagodnim životom, statusom u društvu itd).

Tako npr. čovjek koji ne ljubi istinu sklon je relativiziranju, zamračenju iste … A ne ljubi je jer su mu djela već zla , jer ne želi da ona dođu pod njezino svjetlo i budu vidljiva .

M.Bušić

Tom relativiziranju je kao po nekom pravilu sklona većina onih koji ovise o državnom sustavu (rade u školstvu zdravstvu, javnoj upravi ,policiji ,vojsci itd). Rijetki su kojima je istina, a koja je u ovom slučaju i opce dobro , ispred osobne koristi .

 

HOP