Na jednoj strani vodi se militantni rat na drugoj strani odvija se ofenziva na duhovne vrijednosti

0
4

Dok se na jednoj strani vodi militantni rat do tada se na drugoj odvija ofenziva na duhovne vrijednosti. Rat je sveopći samo nisu svugdje iste vrste oružja!

FB_IMG_1722609535002

🇫🇷 Pojavile su se prve fotografije generalnih proba za svečano zatvaranje Olimpijskih igara.
Ukucajte u google pretrazivač samo godinu koja je pred nama (2025) i povežite s ovom fotografijom giljotine sa zatvaranja OI u Parizu pa će vam (ako nije već) biti jasno zašto su se usudili staviti nama pred oči, otvoreno i bez trunke srama, sve onu blasfemiju i okultne rituale s otvaranja OI.

FB_IMG_1722609448495
Ovime ne želim nikoga zastašiti i zatvarati vrata nadi, nego samo posvjestiti povijesni trenutak u kojem se nalazimo, … poglavito radi onih koji zatvaraju oči pred onim što zdrav razum govori, te pozvati na molitvu jer onaj tko moli taj se ne boji budućnosti.

Vazam koji je pred nama i kroz koji ćemo morati proći je radi konačnog obračuna i čišćenja, jer sve ono što ljudsko oko nije vidjelo i uho čulo, a što je Gospodin namjenio onima koji preziru laž, a ljube istinu, mora biti primljeno u poniznosti i zahvalnosti.

Sva ljudska umišljenost da može imati kraljevstvo na Zemlji bez Boga i oholost ugradjena u babilonske kule mora biti urušena u prah i pepeo.

M. Bušić

HOP