Hal Turner: Pentagon mi govori da će Iran napasti Izrael

0
1

Radio emisija Hala Turnera

Pentagon mi govori da će Iran napasti Izrael u sljedeća 72 sata
Hal Turner
HITNO: UKLJUČENO je kao Donkey-Kong! Pentagon mi govori da će Iran napasti Izrael u sljedeća 72 sata

HITNO — Moji bivši kolege u Intelovoj zajednici iz godina koje sam radio u FBI-evoj združenoj terorističkoj jedinici rekli su mi večeras: “Iran – i njegovi saveznici – pokrenut će napad velikih razmjera na Izrael u sljedeća 72 sata.”

Večeras je također iz Intelovih izvora stigla poruka upozorenja i prijeteće poruke koju je Francuska poslala iz (njenog veleposlanstva) u Tel Avivu, preko libanonske vlade, Hezbollahu, da će svaki odgovor koji se proširi duboko u Izrael biti dočekan nasilnim i razoran odgovor protiv stranačkih ciljeva u južnim predgrađima, Baalbeku, i vitalnim objektima u glavnom gradu Bejrutu.

Odgovor Hezbollaha na francusko posredovanje: Nemamo vremena za deeskalaciju. Naš odgovor nije podlijegao nikakvim pravilima od trenutka atentata u južnom predgrađu, a što imamo, doznat ćemo u narednim satima.

Za većinu oštroumnih promatrača, činjenica da se FRANCUSKA odlučila umiješati, i to prenošenjem prijetnje, zapanjujući je primjer razine arogantnih hvalisanja i oštre nesposobnosti unutar zapadnih vlada danas.

Ti isti oštri promatrači bili su poprilično zatečeni činjenicom da je Hezbolah odgovorio, i rekao što je rekao! Bez pravila??? Također ne pokazuje strah.

 

Intel je potvrdio da je viši dužnosnik Hezbollaha zatražio od brata sirijskog predsjednika Bashara al-Assada , Mahera al-Assada, da pripremi elitnu sirijsku 4. oklopnu diviziju za ponovno otvaranje Golanske fronte i opsežni rat. Golan se može ponovno otvoriti jer je Izrael više puta bombardirao Siriju u posljednje dvije godine, čime je poništen prekid vatre za Golansku visoravan, koju je Izrael preuzeo od Sirije.

Promatranja američkih špijunskih satelita potvrđuju da je Iran započeo pripreme za odmazdu protiv Izraela. Drugi podaci su utvrdili da se odmazda trenutno planira održati nakon pogreba u petak u Iranu. “Konačnu naredbu dat će Khamenei.”

 

S obzirom na aktivnosti u Iranu i komunikaciju između Hezbollaha i sirijske vojske, elementi unutar Izraela brzo se bude u stvarnosti da bi Izrael mogao biti poražen. Ti elementi sada snažno guraju Izrael da izvede “preventivni napad”.

Ova situacija postaje gora iz sata u sat.

POSLJEDNJE:

Hezbolah je isključio svoje mobitele i ne javlja se posrednicima koji žele obuzdati eskalaciju i spriječiti odgovor na napad na bombardiranje predgrađa. Hezbollah je zatvorio svu komunikaciju sa svim stranama u vezi s deeskalacijom.

Rusija kaže da je sveobuhvatni rat jedini način za mir na Bliskom istoku i okrivljuje Sjedinjene Države. “Čvor se steže na Bliskom istoku. Žao nam je zbog izgubljenih nevinih života. Oni su samo taoci jedne odvratne države: SAD-a. U međuvremenu, svima je jasno da je rat pravih razmjera jedini put do klimavog mira u regija.”

Pentagon mi je također rekao: “Preusmjerili smo i rasporedili 12 američkih ratnih brodova na Bliski istok usred ozbiljno pogoršane situacije.”

Dakle, dame i gospodo, “to” samo što nije počelo.

Preveo

M. Bušić

HOP