ČUDOTVORNA MOLITVA SV. PADRA PIA

0
1

Živimo u vremenu kad su napadi na čovjekovu i dušu i tijelo intezivirani. Potrebno je odmah kod ustajanja posvjestiti si Božju blizinu i staviti se pod njegovu zaštitu. Ono prvo što nam On kaže jeste: “Dođi i poljubi moje Srce!” Nakon što to uradimo nemoguće je ne osjetiti kako nas Njegova ljubav preplavljuje, te čini svjesnim i budnim. No, budući živimo u vremenu kad su napadi na čovjekovu i dušu i tijelo intezivirani, te u tom boju bivamo okaljani i nerijetko ranjeni, dobro je svakodnevno moliti ovu (ili sličnu) molitvu od padra Pia, koja je doista i sveobuhvatna i iscjeljujuće čudotvorna, a koja ukljućuje i inflamotorne smetnje (uzrokovane nezdravom hranom) i infekcije (poput disajnih koje nastaju udisanjem zagađenog /zatrovanog/ zraka).

Nebeski Oče, zahvaljujem ti što me ljubiš.
Zahvaljujem ti što si poslao svoga Sina Isusa Krista na svijet da me spasi i oslobodi. Uzdam se u tvoju moć i milost koja me održava i obnavlja.
Oče dragi, dotakni me sada svojim iscjeljujućim rukama, jer vjerujem da je tvoja volja da budem zdrav u umu, tijelu, duši i duhu.
Pokrij me najdragocjenijom krvlju svoga Sina, Gospodina našega Isusa Krista, od vrha moje glave do tabana. Ukloni sve što ne bi trebalo biti u meni. Iskorijeni sve nezdrave i abnormalne stanice. Otvori sve začepljene arterije ili vene i obnovi i ispuni sva oštećena područja. Ukloni sve upale (“inflammation”=upala koja se događa kada fizički čimbenik pokrene imunološku reakciju) i očisti svaku infekciju snagom Isusove dragocjene krvi.
Neka vatra tvoje iscjeljujuće ljubavi prođe kroz cijelo moje tijelo da izliječi i učini sada da svako bolesno područje moga tijela funkcionira onako kako si ga ti stvorio da funkcionira. Dotakni i moj um i moje osjećaje, čak i do najdubljih zakutaka moga srca. Prožmi cijelo moje biće svojom prisutnošću, ljubavnom radošću i mirom i privuci me još bliže sebi svakog trenutka mog života.

M. Bušić

HOP