U talijanskoj istražnoj komisiji u svezi pandemijskih mjera 80% su pobornici cijepljenja!

0
1

Hoće li isto vrijediti i za zastupnike ili će doći do promjene smjera? Istražna komisija za Covid do sada se borila s radom zahvaljujući opstrukciji Pd i M5s, ali dva predsjednika Doma i Senata povukla su prve korake. Pogledajmo koje je zamjenike izabrao Fontana:

Covid Komisija – Fontana u Komori imenuje 80% članova među njima pobornici cijepljenja u službi velikih farmakoloških kriminalaca
Čini se da se nešto miče na strani istražne komisije za Covid u Italiji?!

Nakon La Russe, predsjednik Komore Lorenzo Fontana odabrao je  15 zastupnika koji će biti dio tijela osnovanog za rasvjetljavanje ere pandemije Covida. Nažalost, Il Giornale d’Italia je već zabilježio da je čak 80% senatora ‘pro-vax’, odnosno da su glasali za mjere poput Green Pass-a i obveznog cijepljenja ili su podržavali  izjave za Covid cjepivo.

Covid istražna komisija, Fontana imenuje 15 zamjenika
Hoće li isto vrijediti i za zastupnike ili će doći do promjene smjera? Istražna komisija za Covid do sada se borila s radom zahvaljujući opstrukciji Pd i M5s, ali dva predsjednika Doma i Senata povukla su prve korake. Pogledajmo koje je zamjenike izabrao Fontana:

Alberto Bagnai (Lega), ‘no vax‘: glasao protiv zelene propusnice za radnike, super zelene propusnice i obveznog cijepljenja 29. srpnja 2022.
Vittoria Baldino (M5s), ‘pro vax‘: “Sutra je Dan cjepiva: kampanja cijepljenja protiv Covid-19 započet će u cijeloj Europi, znanost je izvršila svoju dužnost, sada smo mi na redu”, (26. 12. 2020.)
Stefano Benigni (FI), ‘pro vax‘: “Od početka pandemije, Forza Italia je stala na stranu znanosti, u obrani zdravlja građana i zdravstvene sigurnosti, promičući bitku u korist cjepiva za koja s ponosom tvrdimo”, ( 29. prosinca 2022.)

Simona Bonafè (Pd), ‘pro vax‘: “Uzela bih cjepivo AstraZeneca”, (09.04.2021.)
Chiara Braga (Pd), ‘pro vax’: “U Lombardiji loš učinak na cijepljenju”, (01.07.2021.)
Alice Buonguerrieri (FdI), ‘pro vax‘: “ASL daje do znanja da postoji namjera otvoriti mjesto cijepljenja San Piero in Bagno i za građane između 75 i 79 godina starosti, tj. one koji moraju putovati iz Bagna od Romagne u Ceseni primiti upravu. Molimo da se to dogodi što je prije moguće, kako bi se neugodnosti svele na minimum”, (19.3.2021.)
Francesco Ciancitto (FdI), ‘no vax‘: “Globalna zelena propusnica, Melonijeva vlada kaže ne”, (6.3.2024.)
Paolo Ciani (Pd), ‘pro vax‘: “Cjepiva, njihova proizvodnja na nultom kilometru je neophodna”, (17.4.2021.)
Francesco Filini (FdI), ‘no vax’: “Neka netko objasni Giuseppeu Conteu da se izvanredno stanje za upravljanje fenomenom ilegalne imigracije ne može usporediti s izvanrednim stanjima u kojima su slobode građana ograničene, pod uvjetom besmislenih zatvaranja proizvodnih aktivnosti, oduzimanje radnih mjesta onima koji su se odlučili ne cijepiti cjepivom koje ne sprječava zarazu, lov na trkače i devastacija gospodarskog tkiva”, (13.4.2023.)
Simona Loizzo (Lega), ‘pro vax’: “Općina Acri demontirala je centar za cijepljenje Cappella Sanseverino kako bi omogućila izdanje Assaporagionanda. Vrlo upitna odluka koja se mogla izbjeći”, (29.11.2021.)
Roberto Pella (FI), ‘pro vax‘: “O cjepivima u ljekarnama, propuštena prilika za jačanje teritorija”, “23/09/2020)
Matteo Richetti (Az), ‘pro vax’: “Dosta nejasnoća o cjepivima i  GreenPass. Oni su jedina konkretna i učinkovita sredstva protiv virusa”, (24.09.2021.)
Francesco Silvestri (M5s), ‘pro vax’: “Kampanja cijepljenja mora se ubrzati”, (29.3.2021.)
Andrea Tremaglia (FdI), ‘pro vax’: “Još se nisam cijepio, ali ću to učiniti u sljedećih nekoliko dana”, (23.7.2021.)
Luana Zanella (Avs), ‘pro vax‘: “Besplatno cjepivo je obvezno načelo”, (14.9.2023.)
Čak 80% njih su ‘pro vax’, slijedeći istu shemu usvojenu za definiranje senatora koje je odabrala La Russa.

 

HOP