Otkrivamo kako će kontrolirati sve nas, sprema li se “duboka država” za još jednu “plandemiju”?

0
8

Budućnost – kako će kontrolirati sve nas. Sprema li se “duboka država” za još jednu “plandemiju”

Peter Koenig

Sve što se tiče budućnosti je nagađanje.

Ali u ovom trenutku vrijedi spomenuti glasine kako bi ljudi u cjelini dobili sliku o tome što analitičari misle da bi se moglo dogoditi.

Nema sumnje da “Duboka država” [Tajne službe u ime velikih financijskih, IT i velikih energetskih korporacija] djeluje kroz Svjetski Ekonomski Forum (WEF), UN i WHO, kao i neizabrano Europsko Vijeće (EC) .

Nijedan od ovih entiteta nikada nije izabran. WEF i političko tijelo UN-a pod gospodinom (marionetom) Guterresom zaključili su nezakonit sporazum o suradnji u lipnju 2019. za provedbu Agende 2030.

UN je odavno prestao biti svjetski mirotvorac i mirovni posrednik za koji je nekoć bio zamišljen .

Umjesto toga, Duboka država je na svoje čelo postavila svoje marionete koje u potpunosti ispunjavaju njihovu “agendu” – a ta agenda nije za dobrobit ljudi, naprotiv.

Prije nekoliko dana, g. Tedros, generalni direktor WHO-a, – nikad slobodno izabran, ali imenovan novčanom moći Zaklade Billa Gatesa – proglasio je hitnu zdravstvenu situaciju u cijelom svijetu.

U protokolarnom žargonu WHO-a to se zove ” Hitno javnozdravstveno stanje od međunarodne važnosti” (PHEIC) zbog navodnog izbijanja majmunskih boginja, koje se sada iz čudnog “nediskriminirajućeg” razloga nazivaju “Mpox”.

Kažu da se epidemija dogodila u Kongu – zemlji bogatoj rijetkim zemljama, zlatom i mnogim drugim vrijednim mineralima. Prema riječima generalnog direktora WHO-a Tedrosa (9. kolovoza 2024.)

“Od početka ove godine, Demokratska Republika Kongo doživljava ozbiljnu epidemiju Mpoxa, s više od 14 000 prijavljenih slučajeva i 511 smrtnih slučajeva. Prošlog mjeseca prijavljeno je oko 50 potvrđenih i više sumnjivih slučajeva u četiri zemlje u susjedstvu DRC-a.”

Neki medicinski stručnjaci koji još nisu uvjereni, kažu da je to blaži oblik od izvornih majmunskih boginja. To je manje od ništa, u usporedbi s godišnjom infekcijom gripom; između 40 i 60 milijuna godišnje samo u SAD-u.

Treba napomenuti da su ti takozvani “potvrđeni slučajevi” u Kongu rezultat testa lančane reakcije polimeraze primijenjenog na mpox (PCR test) koji ne otkriva virus.

Dakle, zašto PHEIC ?

Na prvom mjestu, plašiti ljude diljem svijeta;

drugo , vidjeti koliko daleko SZO može ići nametanjem svoje tiranije jer takozvani Pandemijski ugovor koji bi joj dao univerzalne diktatorske ovlasti nije odobren na Svjetskoj zdravstvenoj skupštini (WHA) u svibnju 2024.

No, bez brige, neće odustati. Mnoge aktivnosti u smjeru SZO-tiranije planirane su za nadolazeću Opću skupštinu UN-a (GA);

treće , s PHEIC-om na mjestu, mogu zahtijevati zaključavanje, nošenje maski, vaxx mandate – naloge ubojice.

Da ne zaboravimo, SVI vaxx-ovi, koje farmaceutska industrija naziva “cjepivima”, temelje se sada iu budućnosti na mRNA-tehnologiji za koju znamo da je nakon covida katastrofalna i injekcija ubojica.

Služi, kao i tijekom suđenja covidu, za daljnje desetkovanje svjetske populacije. Napredak u zločinačkim pokušajima smanjenja svjetske populacije ne napreduje dovoljno brzo, pa moraju izmišljati sve više i više plandemija, dakle, vaxx mandate — rečeno je da će ih nametnuti NATO. NATO će se pobrinuti da nitko ne pobjegne.

Gdje bi uopće otišli? Sve 194 zemlje bile su kooptirane, pritiskane, ucjenjivane, pa čak i prijećene. Što potonje znači, vidjeli smo tijekom covida, kada je nekoliko šefova država koji su odbili covid mandat, uglavnom u Africi, umrlo pod neobičnim okolnostima,

Bio je to Kary Mullis , izumitelj tehnike lančane reakcije polimeraze (PCR) — testa koji je omogućio procvat plandemije — i koji je 1993. s Michaelom Smithom podijelio Nobelovu nagradu za kemiju.

Kary Mullis je misteriozno umro 7. kolovoza 2019., samo nekoliko mjeseci prije nego što je plandemija Covid-19 pogodila svijet u ponoć 31. prosinca 2019. – otvaranje Agende 2030?

Dr. Mullis je od početka rekao da PCR ne otkriva nikakvu bolest.

Unatoč svjetski poznatim dokazima da PCR test ne otkriva nikakvu bolest, trenutno se ponovno koristi za određivanje prisutnosti Mpoxa kod ljudi.

Otvorenost dr. Mullisa o PCR-u, što on radi, a što ne radi – možda ga je koštala života.

Pokojni dr. Kary Mullis. Njegovo naslijeđe će prevladati.  

Video “OVAKO ĆE KONTROLISATI SVE NAS!”. Pojavljuju se planovi za Pandemic 2.0

(Redigirano – 19 min video, 17. kolovoza 2024.)

https://youtu.be/3Seok4gsj84

Unatoč svjetski poznatim dokazima da PCR test ne otkriva nikakvu bolest, trenutno se ponovno koristi za određivanje prisutnosti Mpoxa kod ljudi.

Mpox u Kongu. Zašto? Pod izolacijom i s NATO-om na čelu, eksploatacija rijetkih zemalja i drugih minerala u Kongu mogla bi odmah početi.

Naravno, kao što mi špekuliramo, oni – Deep State & Co. – također špekuliraju. Njihovo kockanje je da će veliki dio stanovništva opet pristati. Dok se Mi, Narod, kockamo i nadamo da je dovoljno ljudi, doktora medicine, zdravstvenih ustanova, sada ugledalo svjetlo, te da više neće sudjelovati u ovom zločinu nad čovječanstvom po drugi put.

Dakle, oni imaju rezervnu poziciju. Kaos, građanski rat – haos, koji počinje možda u Africi, ali vjerojatnije, u nekoj od zapadnih zemalja, SAD-u, Europi – nagađamo. Ili možda ne toliko. Film “Građanski rat” sniman je izvan Hollywooda, počeo je 2022. godine u Atlanti, a kasnije je dovršen u Londonu. U travnju 2024. “Civil War” je objavljen širom svijeta. Osim u Kini, u kina je stigao tek u lipnju 2024. godine.

Može li se “građanski rat” nazvati prediktivnim planiranjem?

Postoji i ovaj opskurni “modul obuke” CIA-e – koji je usmjeren na liječnike, odvjetnike, poslovne ljude, učitelje, izvršne direktore tvrtki. Ti će profesionalci biti regrutirani kao društveni križari za političku skupinu koju CIA promiče sa svrhom rušenja [američke] vlade.

Isto ili slično moglo bi se naravno dogoditi i u Europi. U dobrom je tijeku, drugim sredstvima, uvođenjem digitalnih vaxx certifikata. Počevši od rujna 2024., digitalni certifikat bit će pilotiran u pet odabranih zemalja EU-a, Latviji, Grčkoj, Belgiji, Njemačkoj i Portugalu.

Vidi ovo .

Istina ili laž?

S priželjkivanjem možemo nagađati da je to puko širenje straha i da se neće dogoditi jer je otpor previsok.

Ali ako bolje pogledate “pilot” zemlje, vidjet ćete da sve imaju rekorde ekstremne poslušnosti, od Portugala do Njemačke, i sve između. Ako rezultati ispitivanja budu pozitivni, može se očekivati da će se vježba proširiti na ostatak Europe i uskoro u SAD i na ono što još uvijek nazivamo “globalnim zapadom”.

Lažna Mpox plandemija bila bi idealna za “testiranje” slučaja, prisilnih vaxx mandata – i to uz pomoć NATO-a, kao što je više puta rečeno.

NATO je izrastao od zapadnih obrambenih snaga 1949. do jednog od najvatrenijih agresora u cijelom svijetu – a sada kao provoditelja vaxx mandata – koji svoju ubojitu ulogu kronira u pomaganju genocida nad velikim segmentima svjetske populacije, ako ne ratom, onda od vaxxes.

To bi bio jedan od načina postizanja potpune kontrole, bez korištenja digitalnog monetarnog sustava kao prvog koraka. Digital brzo napreduje, ali raste i otpor.

Prisilna vakcinacija za “virus” – vjerojatno nikakav virus – koji ne uzrokuje čak ni smrtonosnu bolest, ali je manje štetan od obične gripe, jasno znači da je cijepljenje smrtna presuda za sve one koji ga prime ili su prisiljeni primiti ga .

Igra u korist cilja broj jedan Velikog resetiranja / UN-ove agende 2030. – DEPOPULACIJA. Dobit za farmaceutsku industriju koja će se prikupiti paralelno je naravno dobrodošla. Ali oni NISU prioritet broj jedan.

Kontrola EU vaxx certifikata učinkovitija je od potpuno digitalnog novca. Ide u srž stvari, naime u život i smrt.
Peter Koenig je geopolitički analitičar i bivši viši ekonomist u Svjetskoj banci i Svjetskoj zdravstvenoj organizaciji (WHO), gdje je radio preko 30 godina diljem svijeta. Autor je Implozije – ekonomskog trilera o ratu, uništavanju okoliša i korporativnoj pohlepi; i koautorica knjige Cynthie McKinney “When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis” ( Clarity Press – 1. studenog 2020.).

Peter je znanstveni suradnik Centra za istraživanje globalizacije (CRG). Također je nerezidentni viši suradnik Instituta Chongyang Sveučilišta Renmin u Pekingu.

Istaknuta slika je iz The Expose

Prijevod A. S.

HOP -portal na Telegramu

https://t.me/hopportal