Srpski mediji i politika Hrvate i Bugare prikazuju genocidnima, da bi ovladali ‘Makedonijom’ i BiH

0
1142

Dva medijska događaja obilježila su situaciju na političkoj karti Hrvatske. Uhićenje tzv. hrvatskog špijuna u Srbiji i ispitivanje Severine na granici sa Srbijom.

Netko će reći da je to dogovoreni cirkus hrvatske i srpske strane kako bi Vučić spasio glavu u svezi problema oko iskopavanja litija. Nije to daleko od istine.

Ipak treba primijetiti da u toj igri Hrvatska služi kao neki bijednik kojeg Srbija može gaziti u ovakvim situacijama, a to se događa uz blagoslov naše tragikomične politike dodvoravanja. Ono što nitko nije primijetio ; to je očito činjenica da uhićenjem hrvatskog državljana u Srbiji kao špijuna Srbija je jasno pokazala da je Hrvatska neprijateljska država.

I to prolazi bez nekog zapaženog narativa u Hrvatskoj,  jer Srbija i srpski vlasnici doslovno su “okupirali” sve bitne medije u Hrvatskoj, a nije bolje niti u BiH, Crnoj Gori i Sjevernoj Makedoniji.

O slučaju  na granici Srbije nekadašnje “srpske snajke” kako Srbi nazivaju i tepaju Severini govori da srpske službe imaju prvenstveno popriličan broj teških idiota koji ne znaju niti osmisliti neki uvjerljiv scenarij za medijsku prezentaciju slučaja. Severinu se ispitivalo u stilu filma “Balkanski špijun”, a ona je na nešto odgovarala, a na nešto nije, kako su ti dirigirani mediji pisali. I na kraju je puštena?! Komedijaši.

Za to vrijeme već mjesecima mediji u Srbiji prikazuju Bugare kao genocidan narod koji je pobio oko 35000 Srba oko Surdulice . Bugari su jasno odgovorili da je to laž. Ali mržnja prema Bugarima ne jenjava, a u Srpskim i Sjevernomakedonskim medijima širi se hajka prema Bugarima. Tako premijer te države napada Albance da se u Albaniji smanjuje broj Sjevernomakedonaca!

Naravno da je to laž, Albanija ne smanjuje broj osoba koji se tako izjašnjavaju na popisu stanovništva, jer prije titovog pretvaranja Bugara u Makedonce u Albaniji su živjeli Bugari. Lazar Koliševski je dao spaliti mnoge crkvene knjige 1945. godine da bi narod lakše proglasili Makedoncima. A jezik Makedonaca proglašen je 1944. godine. Sve je to imalo na kraju teške posljedice za tadašnju republiku Makedoniju u Jugoslaviju, koju Srbi nazivaju južna Srbija. Daleko najmanje se ulagalo u nju za vrijeme titoslavije.

Današnji Sjeverni Makedonci su vezali svoju crkvu za Srbiju, politiku za Srbiju, a Bugare doživljavaju kao neprijatelje. Upravo djelovanjem prosrpskih medija u Sjevernoj Makedoniji. Sjeverna Makedonija ima jaku Albansku oporbu što joj otežava opstanak, država  se poput BiH jedva  održava, upravo zato jer je srpskom politikom odvojena od majke Bugarske. I to je dio srpskog paklenog plana.

Potpuno isto se događa i u BiH gdje muslimanska relativna većina preko medija širi nevjerojatnu mržnju prema Hrvatima. A tome je pridonijela i međunarodna presuda za ratne zločine prema hrvatskim političarima i vojskovođama. Ispada da muslimanska strana nije radila strašne zločine protiv Hrvata , a srpska neviđeno protjerivanje Hrvata iz Bosanske Posavine.

Današnje rukovodstvo muslimana iz BiH koji su se devedesetih nazvali Bošnjaci ( u otomanskim spisima naziv za Hrvate iz Bosne)  širi mržnju prema Hrvatima, slavi titove partizane iako je istina da su udarne ustaške jedinice bile muslimanske. Tito je tako izmislio makedonsku i muslimansku naciju kako bi održao Jugoslaviju na okupu i u biti dao priliku Srbiji za razvoj velikosrpskog projekta. Upravo danas velikosrpski mediji tu situaciju koriste u ove dvije države, jer su iz Vojvodine i Crne Gore doslovno protjerali 99% Hrvata kao i kroz  rat u BiH u Bosanskoj posavini.

Hrvatski politički slijepci to sve toleriraju, a u tome im se pridružuju oni u Crnoj Gori, Makedoniji i BiH. I tako se jedna nebitna država Srbija sa lažnom srednjevjekovnom poviješću, bez ijedne knjige do Vuka Karadžića proširila i mnoge narode pokorila svojim lažima. Ipak najmorbidnije je bilo proglasiti nekog Savu svecem što on baš i nije bio, kao što i ta država nije bila samostalna već pod okriljem bugarskog vladara Kolojana u to doba…

Crvena Hrvatska je nestala, a ako  se ovako nastavi Hrvatska dodvoravati srpskim lažima, nestat će kao što je gotovo nestala naša narodna muzika i zamijenjena je jadom i bijedom srpskih narodnjaka po raznoraznim arenama.

VIDEO:

https://www.facebook.com/share/v/ktt7rG2e4UcyGwqK/

Sve se to događa jer naši političari se ne prestaju klanjati lažima srpske politike, koja si daje za pravo da Novak Đoković reklamira nekakvu rakiju Draža u ime te politike ili da Jokić pjeva pjesme Baje malog Kninđe, imbecila koji slavi klanja i ubijanja srpske vojske po Hrvatskoj i BiH na jedan perfidan način kroz prikazivanje srpske vojske i politike kao žrtava.

Screenshot_20240823_091211_Facebook

Naravno zbog kontrole hrvatskim medija to je manje bitno, bitno je da se svakodnevno piše o Đokoviću  u hrvatskim medijima koji silno voli Hrvate, pa zato reklamira Dražu Mihailovića, koljača Hrvata, a Jokić je toliko tolerantan da pjeva pjesme od imbecila Baje malog Kninđe koji iskonski mrzi Hrvate. Baš oni svaki dan izviruju iz hrvatske medijske paštete.

FB_IMG_1723527796524

Trebali reći da je taj “traktor baja” godinama neometano pjevao na Banovini, širio četništvo o čemu smo pisali, a da nitko u Hrvatskoj nije reagirao, a i dan danas emisari Biroa Krajine ( “vlade Krajine u izbjeglištvu”) huškaju preostale Srbe u Vrginmostu, Vojniću, Glini, pa onda kada ljeto završi zbrišu u Srbiju kao zadnje kukavice, kad uberu hrvatske mirovine, zdrastveno, naravno putujići sa hrvatskim putovnica, a usput prijete svim Srbima koji ne misle kao oni, odnosno ne misle kao  mala ratnohuškačka i ratnoprofiterska ekipa.

Glupost domicilnog stanovništva je činjenica da se nitko ne upita o porijeklu njihove imovine, pa i čelnika tih političkih opcija. Ako su oni disidenti kako se predstavljaju, ugroženi Srbi ili protjerani  ili u Hrvatskoj , kako su stekli takvo bogatstvo u Hrvatskoj ili donijeli u Srbiju? A to je naravno pitanje nad pitanjima. I potpuno je jasno zašto šire mržnju prema Hrvatima, jer tako skreću pozornost sa svoga bogatstva kao što to čini Vučić sa ovim špijunskim cirkusom oko kopanja litija i trovanja vlastitog naroda…

Kako bi rekao Bora četnički vojvoda ” Žika Živac je obeleženi negativac, kad klinci banku obiju Žika zaglavi robiju”, a srpskoj politici je trajni Žika Živac Hrvatska…

HOP

HOP -portal na Telegramu

https://t.me/hopportal