Kod Bujanca njegovi ‘politički heroji’ sve češće postaju njegovi ‘politički krkani’

0
53

Ovako je Velimir Bujanec napisao nakon pobjede Penave na unutarstranačkim izborima, dojučerašnje spasioce desnice nazvao je krkanima ( ili nije, možda smo sve krivo razumjeli):

“P П P KOALICIJA: Čeka se i formalno potpisivanje koalicijskog sporazuma Plenković – Pupovac – Penava!

PROBLEMI U POKOJNOM DP-u:
Traži se netko pismen za potpis?!

DRUMSKE PROTUHE: Krkani su pred teškom dilemom – još nisu pronašli dovoljno pismenu osobu koja bi znala sastaviti zapisnik s karmina pokojnog DP-a (svi članovi s pravim diplomama napustili su partiju), a već moraju tražiti dobrovoljca koji se zna potpisati – kako bi svoj potpis mogao staviti na novi predbračni ugovor s drugom Miloradom i voljenim AP…

Zbog što boljeg funkcioniranja buduće PПP KOALICIJE, bilo bi najbolje da magistar iz Travnika upiše doktorat na Filozofskom kod Pupija, a šušnjavi notar odradi pripravnički kod Jace i Čede… Triljskom raspopu ionako nema pomoći, dok bi obućar iz Borova mogao upisati zanat kod Miće, u čuvenoj novosadskoj opančarsko-papudžijskoj radnji😂

I sve to dok je tuljavi “predsjednik” zauzet preskakanjem konjića na nekom vukovarskom “igralu”, a matroseksualac iz Žepća (fis)kulturnim obvezama u novootkrivenim zagrebačkim solarijima…”

Sada odjednom zna sve negativnosti o onima koje je hvalio.

Screenshot_20240902-135807_Chrome

 

Kada je srušen Škoro  u DP-u kojeg je prije toga  predstavio kao rješenje za spas države isto je počeo sa krkanijom…

2021. Godina piše :

“PORUKA KRKLJANIMA: DRŽ’TE GAĆE! DP je počistio u svom dvorištu, a na jesen ćemo vidjeti kakva je situacija kod drugih!

O situaciji u Domovinskom pokretu, ali i mnogo šire, izjašnjavam se motiviran isključivo odgovornošću prema gladateljicama i gledateljima Bujice, ljudima koji mi vjeruju i onima koji me prate na društvenim mrežama, a ne skrivaju se iza lažnih profila. Da takvih nije mali broj, svjesni su čak i oni koji me mrze, a ja sam ih namjerno pustio da izgmižu iz svojih rupa, kako bih za ovo što danas pišem, imao što bolji pregled… Prevarili su se svi oni koji misle da ću poput nekih, iskakati iz paštete ili biti svakom loncu poklopac.”

Screenshot_20240902-144029_Facebook

Nakon smjene Škore tvrdio je tada, u kolovozu 2021. da je sve počišćeno u Domivnskom pokretu, sada tvrdi da ima krkana i analizira  Mlinarića ?! Pa sve je počišćeno Velimire!?Ili nije 😅

Screenshot_20240902-135744_Chrome

Na kraju je on napadao i Škoru i Penavu i Mlinarića na isti način uzvisujući sebe, posipanjem pepela po sebi, jer on ” naivan nije znao tko su oni zapravo”?!

Screenshot_20240902-133043_Facebook Screenshot_20240902-133030_Facebook Nekako više izgleda da i Mlinarić i Bujanec mijenjaju stavove , ovaj prvi se kune da nešto nije govorio za Plenkovića, a ovaj drugi se pridružuje Peternelu oko neukusne prozivke DP rukovodstva koje je do tada hvalio.

I zanimljivo je da svi o svima sve znaju kad se rastaju, a do tada nitko o nikome ništa ne zna loše?! Ili je to blato kojim se nabacuju jedni na druge i  način djelovanja kada postanu politički ugroženi? 

Nama je bilo jasno što je DP kada je branitelja, imunologa i najvećeg borca protiv cjepiva, dr.sc. Sladoljeva ponizio i sa Kolakušićevom ekipom DP je  ponudio poziciju 13 na izbornoj listi za S. Sladoljeva.

Sramotno 13. mjesto na listi Domovinskog pokreta za Srećka Sladoljeva (!) govori koliko drže i do njegove uloge u Plandemiji!

 

Sve što smo tada pisali oko tih mučnih pregovora, fb navijači  depeovci su to prikazali da kao udbaški portal rušimo DP, a pokazalo se točnim. Tko sad ruši i koga ?

“Ova stranka od ovog trenutka više ne postoji. Radi se o jednoj primitivnoj bandi koja je, koristeći nevjerojatno lošu zakonsku regulativu, ukrala na divljački način jednu političku stranku i eutanazirala je”, naglasio je Igor Peternel, koji se natjecao za poziciju Radićeva zamjenika, a inače je predsjednik saborskog Kluba DP-a i zagrebačkog ogranka stranke. “- govori Peternel, onaj isti koji je prije izbora hvalio te ljude poput Bujanca.

Screenshot_20240902-133103_Facebook

Screenshot_20240902-142703_Facebook

Ove dvije fotografije jasno pokazuju da sa Bujancem i DP ne znaš na čemu si…ili ako si mudar već odavno kužiš što je krkan u njegovoj priči…njegovoj. I zašto se tim riječima neki iz te grupacije služe.

Zanimljivo da poslije gubitka izbora Peternel je rekao da DP više ne postoji?! Znači li to da onaj koji nije uz Radića taj nije u DP-u?

Mislite da ovakve izjave Peternela i Bujanca stvaraju povjerenje u njih dvojicu?

Hoće li Klarićevi  “Slobodni   Zajedno” biti novi projekt za izbore ? Sjećamo se Karina Šturma i njegove stranke “Zajedno”  koja  je isto počela kao pokret i nije zaživjela kao “ozbiljna stranka”,  hoće li ova zaživjeti ili će  biti samo nečiji san  o novom projektu?

 

Za desnicu nije čudno da je slaba jer uvijek kada se konstituira izlaze iz ormara nekakvi crveni sakoi…

 

HOP

HOP – na Telegramu

https://t.me/hopportal