NIKOTIN PONIŠTAVA NANO TEHNOLOGIJU UBAČENU U DENTALNE ANESTETIKE ?!

0
63

Dr. Ricardo Delgado i Quinta Columna prezentira kako nikotin uništava nano tehnologiju ubačenu u dental anestetike, te najavljuje pokuse koji će dokazati da se isto dogadja s nano česticama iz Pfizerovih ampula.

Ovo ujedno objašnjava zašto je najmanje pušača završavalo na respiratorima u bolničkim Covid odjelima.

VIDEO:

https://odysee.com/@InfoTeam:d/LaQuintaColumnatobaccoLo:d?fbclid=IwY2xjawFGPUhleHRuA2FlbQIxMQABHbfJ806Q15ukzioRHJpMZCJX1W4Ogu_XbttQQv_kRdaLxc5UgothgDNElA_aem_284v4u5V_C8vV75Nj8mqWw

 

Nevezano uz ovaj video zanimljiv je podatak kako Turaka ima najviše pušača u svijetu po glavi stanovnika, a imaju statistički najmanje oboljelih od raka pluća.

Ovaj podatak je postao poznat široj javnosti nakon što ga je obznanio jedan američki doktor dovodeći s time u vezu početak kampanje protiv pušenja u SAD-u i masovna oboljenja od raka pluća nakon pokusa nukleranih bombi u američkoj Nevadi.

Prema njemu postoji osnovana sumnja da je agresivnu kampanju (sa slikama raspadnutih pluća) pokrenula američka vlada kako bi zataškala prave uzroke. On priznaje da nema dokaza kako pušenje, odnosno pušački bronhitis spriječava nuklernoj čestici da se “ugnjezdi” u plućima, no sad se otvara nova indicija da nije bronhitis taj koji spriječava rak pluća, nego nikotin koji doslovno uništava otrovne neorganske čestice, poput ovih grafen nano čestica.

M. BUŠIĆ

HOP

HOP -portal na Telegramu

https://t.me/hopportal