Senator Gerard Rennick:’ Ne mogu isključiti da je svih 1000 smrti uzrokovano cjepivom’

0
6752

Senator Gerard Rennick:

“Birokracija mora prestati zamagljivati tijekom procjena. Ljudi zaslužuju odgovore. Osobito kada je riječ o smrtima uzrokovanim nemarom Vlade. Potpuno odvratno ponašanje i TGA i senatorice Marielle Smith.

Postavio sam jednostavno pitanje isključuje li TGA sve prijavljene smrti kao da nisu uzrokovane cjepivom. Zatim dobijem namjerno zamagljivanje od strane profesora Lawlera koji nakon vožnje od 3 minute odluči pitanje predati drugom zaposleniku TGA-a koji mi potom servira još zamagljivanja. Kad pokušam prozvati njihovu taktiku odugovlačenja pred šefom odbora, Marielle Smith tada prestane tražiti odgovor na pitanje.

Radi konteksta, ovo je pitanje postavljeno oko 22:50 nakon što sam sjedio u sobi od 9 sati tog jutra. Napokon mi je dopušten blok od 5 minuta pitanja, nakon čega su birokrati namjerno prežvakali vrijeme kako bi me spriječili da postavljam dodatna pitanja. Marielle Smith treba podsjetiti da su procjene za pitanja koja postavljaju senatori, a ne za dugotrajne laži birokrata kako bi prikrili svoju nesposobnost. A odgovor u 3:10 je bio da ne mogu isključiti da je svih 1000 smrti uzrokovano cjepivom. Trebalo je malo posla, ali stigli smo do cilja.”

 

HOP -portal na Telegramu

https://t.me/hopportal