U vrijeme Plandemije PCR test je bio obavezan za dvostruko cijepljenu djecu školske dobi da bi ušla u Austriju

0
1206

Da se ne zaboravi glabalno oduzimanje ljudskih prava:

Ulazak u Austriju u vrijeme plandemije je bio  moguć  na temelju pravila 2-G (cijepljeni ili preboljeli) plus PCR test koji vrijedi 72 sata ili, kao alternativa testu, booster doza cjepiva (vrijedi od dana cijepljenja). Zahtjev PCR testa ne odnosi se na osobe koje su primile docjepljivanje (3. doza ili 2. doza za Johnson & Johnson) ili osobe koje su nakon oporavka završile cijeli ciklus cijepljenja. U suprotnom, ulazak u Austriju u turističke svrhe neće biti moguć. 2-G test također je potreban za upis u profesionalne svrhe. Napominjemo da se pravilo 2-D+ primjenjuje samo pri ulasku u zemlju. Tijekom boravka vrijedi samo pravilo 2-G.

Kada je neophodan PCR test Evo nekoliko mogućih scenarija: dvostruka doza cjepiva (ili 1 doza Johnson & Johnson): potreban PCR test trostruka doza cjepiva (ili 1x Johnson & Johnson plus booster): nije potreban PCR test potvrda o oporavku: potreban PCR test* potvrda o preboljelu + 1 doza cjepiva: obavezan PCR test potvrda o preboljelu + 2 doze cjepiva: nije potreban PCR test (u ovom slučaju morate preboljeti više od 180 dana) 1 doza cjepiva + potvrda o preboljelu: potreban PCR test* 1 doza cjepiva + potvrda o preboljelu + 1 doza cjepiva: nije potreban PCR test 2 doze cjepiva (ili 1 Johnson & Johnson) + potvrda o preboljelu: nije potreban PCR test *) Za osobe koje su se nedavno oporavile postoji alternativa PCR testu, pogledajte odjeljak “Vrijedi kao potvrda o oporavku”. Pravila za djecu Djeca mlađa od 12 godina ne trebaju 2-G i PCR test ako su u pratnji odrasle osobe. Iznimke se također odnose na nepotpuno cijepljenu ili neprelijepljenu djecu školske dobi od 12 i više godina (ili na necijepljenu djecu koja dolaze iz područja s varijantom virusa). koji u zemlju mogu ući s tzv. “Ninja Pass” ili “Holiday Ninja Pass”, detalje pogledajte ovdje u rubrici “Propisi za djecu”. Djeca i mladi školske dobi rođeni nakon 31. kolovoza 2006. mogu koristiti ovu uredbu..

Pažnja! Djeca i adolescenti koji ne spadaju u gore opisane iznimke zahtijevaju 2-G test plus negativan PCR test ili docjepljivanje ili 2-G plus docjepljivanje plus PCR test kada dolaze iz područja s varijantama. Napominjemo da je PCR test obavezan za dvostruko cijepljenu djecu školske dobi bez obzira na scenarij. Posebna pravila koja vrijede za grad Beč: pročitajte ovdje. Daljnje iznimke Trudnice i osobe koje se iz zdravstvenih razloga ne mogu cijepiti trebaju posebnu potvrdu i negativan PCR test. Izuzetak su putnici koji i dalje mogu ući u zemlju s 3-G potvrdom (dovoljan je PCR test ne stariji od 72 sata ili antigenski test ne stariji od 24 sata). Ulaz bez PCR testa ili docjepljivanja U zemlju je moguće ući s 2-G testom, ali bez PCR testa ili docjepljivanja. Međutim, u tom će slučaju biti potrebna registracija prije putovanja, a neposredna obveza karantene završit će s negativnim rezultatom PCR testa. Ovdje možete pronaći informacije o mogućnostima testiranja u Austriji. Napominjemo da može proći 24 sata ili više prije nego što rezultat testa bude dostupan. Stoga toplo preporučamo ulazak u Austriju s negativnim PCR testom.

Ulaz bez PCR testa ili docjepljivanja U zemlju je moguće ući s 2-G testom, ali bez PCR testa ili docjepljivanja. Međutim, u tom će slučaju biti potrebna registracija prije putovanja, a neposredna obveza karantene završit će s negativnim rezultatom PCR testa. Ovdje možete pronaći informacije o mogućnostima testiranja u Austriji. Napominjemo da može proći 24 sata ili više prije nego što rezultat testa bude dostupan. Stoga toplo preporučamo ulazak u Austriju s negativnim PCR testom. Ulaz bez cijepljenja ili potvrde o preboljelu Ulazak bez cijepljenja ili potvrde o oporavku zapravo nije moguć u turističke svrhe. Za ulazak u profesionalne svrhe također je potreban 2-G certifikat. Iznimke postoje, među ostalim, za austrijske državljane, državljane EU-a i osobe koje imaju prebivalište u Austriji. U državu mogu ući bez 2-G potvrde, ali moraju proći obaveznu karantenu koja se može prekinuti negativnim PCR testom. Dodatno, potrebna je registracija prije putovanja. Važeći certifikati Najbolji način da dokažete valjanost 2-G je posjedovanje EU Covid digitalnog certifikata (Green Pass). Međutim, dokaz o cijepljenju ili oporavku također se može dostaviti s drugim priznatim analognim ili digitalnim dokumentima (potvrda o cijepljenju, putovnica o cijepljenju, itd.) Međunarodni gosti čija dokumentacija nije dostupna na njemačkom ili engleskom jeziku, molimo koristite službene obrasce za liječničku potvrdu (link u pitanjima i odgovorima).

Potpuno cijepljenje znači: Cijepljenje s 2 doze: vrijedi 270 dana od datuma druge doze ili bilo kojeg drugog cijepljenja. Između druge i treće doze mora proći najmanje 120 dana, a između prve i druge doze najmanje 14 dana. Cijepljenje jednom dozom: Za Johnson & Johnson valjanost je 270 dana od 22. dana nakon cijepljenja. Pažnja! Od 3. siječnja 2022. jedna doza kod Johnson & Johnsona više nije dovoljna, potrebno je docjepljivanje. Za cijepljene osobe prva doza vrijedi već 270 dana od datuma cijepljenja. Potvrda o oporavku znači: Potvrda o oporavku od Covid-19 vrijedi 180 dana od dana oporavka. Dokaz može biti potvrda o preboljelu, potvrda liječnika o preboljeloj bolesti (posljednje mora biti potvrđeno PCR testom) ili potvrda o izolaciji. Pod testom (uz 2-G) podrazumijevamo: PCR test koji nije stariji od 72 sata (48 sati ako dolazite iz područja s varijantama virusa). Test mora biti potvrđen od strane ovlaštene ustanove (poput ljekarne). Ako ste već primili docjepljivanje, nije vam potreban dodatni PCR test (iznimka: ako dolazite iz područja s varijantom virusa). PAŽNJA: Ako nemate dostupnu englesku / njemačku verziju potvrde o cijepljenju, testu ili oporavku, preuzmite obrazac na jednom od dva jezika na sljedećim poveznicama (engleski / njemački), dajte ga ispuniti, potpisan i ovjeren liječniku i ponesite ga sa sobom zajedno s talijanskom verzijom.

Tako se omogućavalo ući u Austriju preko Italije. To je vrijedilo i za ostale zemlje.

Znači li ova objava austrijske vlasti iz doba plandemije da su i oni odgovorni za sve bolesti nastale cijepljenjem, pa čak i smrti?

VEZANI ČLANAK

Senator Gerard Rennick:’ Ne mogu isključiti da je svih 1000 smrti uzrokovano cjepivom’

 

Španjolska studija povezala cjepiva i srčani udar

HOP

HOP -portal na Telegramu

https://t.me/hopportal