Nakon što oforme NWO(rder) krenut će s ovladavanjem svakog pojedinca ulaskom pod kožu kako bi ga onemogućili osjeti glas Božji

0
1

Usvojen Pakt za Budućnost

Još jedan od dokaza da je pojam državnosti tek mrtvo slovo na papiru,a ovo još jedan od dogovornih perfomansa za naivne.

FB_IMG_1724565267517

Njihov pokrovitelj je Otac laži kako u početku nakon stvaranja svijeta, tako i danas pri posljednjem pokušaju da preko vizije o boljem transhumanom društvu ponudi svjetski poredak bez Boga, a sve pod krinkom da je to zbog dobra čovjeka.

FB_IMG_1722102938581

Idu za time da unificiraju cijeli svijet i preko trenutne tranzicije s bipolarne podjele svijeta stvore multipolarnu kao predposljednju fazu u stvaranju unipolarnog s jednim centrom moći i jednom svjetskom vladom. Nakon što oforme toliko željkovani NWO(rder) krenuti će s ovladavanjem svakog pojedinca ulaskom pod kožu kako bi ga onemogućili da u svojoj savjesti ćuti glas Božji.

Messenger_creation_7151510706402811838

Takvo što podrazumijeva dokidanje apsolutno svakog oblika izražavanja slobode, tj. onog što svakog od nas čini čovjekom. Iz tog razloga “razumljivo je” što tehnokracija dokida i zamjenjuje i sve oblike slobode na društvenoj razini tako da već možemo reći da trenutni politički lideri nisu plod narodne slobodne volje, nego instalirane marionete koje s jedne strane samo glume i stvaraju privid postojanja demokracije, a s druge vjerno i poslušno rade što im nalože nalogodavci iz sjene.

Screenshot_20240925-131712_Messenger

Ne postoje više javne rasprave o važnim životnim pitanjima. Ako i postoje to su već unaprijed pripremljene debate s već probranim pojedincima koji će vješto progurati određeni narativ sa svrhom da utječe na “javno mnijenje”, tj. na svijest već ispranih mozgova i onemoguće njihovo buđenje i oslobođenje putem istine. I u Saborima država igra je postavljena tako da funkcionira kao igrokaz u kojem sudjeluju pozicija i kontrolirana opozicija. Ista stvar je i s UN-om i njihovim deklaracijama koje su platforma za formu koja će u skoro vrijeme zaživjeti i u praksi.

Messenger_creation_7151511894338965731
Krajnji je trenutak da prestanemo biti bezlična amorfna masa na kojoj ove psihopate parazitiraju i okrenemo se Onom koji Jest i koji nas jedini može učiniti istinski slobodnima i istinskim ljudima. Onog trenutka kada prestanemo biti bezlična masa, odnosno postanemo svjesni svog identiteta, svrhe života i onog na što smo pozvani paraziti će izgubiti “organiku” na kojem su do sada parazitirali, te će to biti njihov kraj. Potrebno je stoga odreći se duha laži i varavih nada, pokajati se što nam Bog nije bio na prvom mjestu, a covjek u ravni s nama samima, te zazvati milosrđe Božje. Ako to ne uradimo Gospodin će nam pružiti još jednu priliku tako što će izliti svog Duha na sva stvorenja kako bi spoznali svoje grijehe viđene Božjim očima i kako bi se u svjetlu Njegovog milosrđa za iste pokajali i priznali ih, te primili oproštenje i ušli u istinsku slobodu.

FB_IMG_1727253380363

I nitko neće moći reći da nije znao što odbija, a što prihvaća. U tom smislu doći će do razvrstavanja na one koji će svoju slobodu prodati zbog tanjura leće i one koji ljube Istinu iznad svega stvorenog.

FB_IMG_1721895199821

No, zašto čekati taj prorećeni Dan milosrđa i zašto ne već danas ne prezreti ponudu Zavodnika i Bezbošca !? Odgađanje ne znači ništa drugo nego li je htjeti sjediti na dvije stolice. A takvo što je teško licemjerje. Kako u tom slučaju ne prezirati samoga sebe!?

M. Bušić

UN pakt za budućnost ili nas je Plenković doveo pred vrata pakla?