Izraelska ‘Željezna kupola’ je namjerno propusna da bi Izrael imao opravdanje?

0
941

Jesu li Izraelci pustili Irancima  namjerno  prolaz raketama da imaju opravdanje za ono što slijedi?

Još jedna false flag kao s Hamasovim pokoljem 1500 izraelske omladine na onom festivalu pri čemu je najmoćnija obavještajna služba svijeta “zakazala”?!

Jednostavno, ništa nije kako se čini na prvi pogled. Sad  evo zakazala je tzv Željezna kupola,izraelski štit protiv raketa… Ma, baš!?

Ovo je po svoj prilici poruka u stilu: Ohrabrite se da možete! A onda slijedi pakao kao u Gazi gdje su koristeći sustav Lavanda pobili sve časnike Hamasa, počevši od viših činova ka nižim, a kojim je upravljala umjetna  inteligencija, targetirajući ih kad bi došli doma na spavanje.

Sravnjavane su im kuće, pa čak i cijele zgrade u kojima su se ti časnici nalazili. Nakon što su bili na domak zauzimanja cijele Gaze došlo je naredjenje o obustavljanju akcije i premjestanje snaga ka granici s Libanonom.

Pobunili su se neki generali ne shvačajući čemu takav potez, odnosno kome je u interesu da se ne zauzme cijela Gaza.

Mnogima nije jasno da iza svega ovoga ne stoje cionisti, nego “sinagoga sotonina” koja se istima samo koristi kako bi postigla zacrtane ciljeve.

Malo je onih koji razumiju da te psihopate mrze takodjer i izraelce, Abrahamovo potomstvo kao jednu od monoteistickih religija. Dakle, ne mrzi ta okultna oligarhija samo Crkvu kao duhovni Izrael, nego i Izrael po tijelu i krvi, te takodjer i islamiste kao monoteiste.

Ono što oni žele jeste vratiti sve na “početne postavke”, odnosno u doba poganskog mnogobostva, prije poziva i obećanja Božjih danih Abrahamu.

Ovo što se radi Palestincima, a sada kreće prema Libanoncima nije dakle sukob nacija i država, nego eksperiment s targetiranjem određenih pojedinaca, a što će uskoro biti primjenjeno u cijelom svijetu.

Ovo je rat protiv čovjeka kao stvorenja Božjeg i vodi ga čovjekov Neprijatelj od samog početka njegovog stvaranja.

M. Bušič

HOP

HOP -portal na Telegramu

https://t.me/hopportal